Enklere bilhverdag og større fleksibilitet

Helt siden tidlig på 80-tallet har vi vært opptatt av å hjelpe våre kunder med å ha en enklest mulig bilhverdag. Derfor tilbyr vi gode, trygge, kjente og nye bilmerker i kombinasjon med en total service og tilstedeværelse gjennom hele bilens livsløp.

Flere tjenester

Velkommen til Motor Forum Follo

Motor Forum Follo AS, som tidligere het Bilforum Follo AS, har lange biltradisjoner og ta vare på. Vi har vært bilforhandler i Follo siden 1979, først under navnet Bilforum Verksted AS og drev inntil i sommer i de gamle lokalene i Nygårdsveien. I sommer flyttet vi til nye lokaler i Teglveien, ved ishallen i Ski.

Fra starten drev vi som spesialverksted for Mazda i samarbeid med Kolberg Motors, noe som varte frem til 1990. Bilforum Verksted overtok da leiekontrakt for bygget og fortsatte salg av brukte biler og verksted drift.

I 1993 fikk vi en mulighet og søkte på Mitsubishi agenturet i Follo, noe som ble en realitet i mars samme år. Vi startet da opp som forhandler og i 1995 skiftet vi navn til Bilforum Follo AS.

I en periode var vi også forhandler av Fiat/Alfa Romeo og Daewoo, noe som varte frem til 2003 da vi valgte å konsentrere oss om Mitsubishi.

Vi er i dag forhandler for bilmerkene Mitsubishi, Hongqi og XPeng og kan tilby et bredt spekter av biler som er elektrifiserte, enten som el-hybrid eller elbil.

Vi har spesialutdannede mekanikere og dedikerte selgere som kan mye om det merkene vi er forhandler av. Flere av åre ansatte har i tillegg lang bilfaglig erfaring og med jevnlige kurs har vi den kompetansen som kreves for å ta hånd om de forskjellige modellene fra de ulike merkene.

Vi er i dag 13 ansatte som er stolte av arbeidsplassen vår og som vil at du skal slippe å bekymre deg over bilen og bilholdet - vi ønsker å gjøre det enklere for deg, det vil si å sørge for at alt du ønsker utført på din bil skal du få gjort hos oss! Vårt anlegg inneholder et autorisert og EU-godkjent verksted, bilhall for nye biler og et komplett delelager.

Våre eiere gjennom 40 år, Knut Nielsen og Ole Thornquist, valgte høsten 2020 å selge 60% av aksjene i selskapet til Motor Gruppen. Salget ble formalisert 4.1.2021 og vi er nå en del av Motor Forum kjeden.

Velkommen til oss for en hyggelig bilprat!