Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

XPENG P7 fra 527 820,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

XPENG P7

Opplev imponerende ytelser og sportslig kjøredynamikk.

Be om prøvekjøring

XPENG P7 gir deg svært mye bil for pengene. Med behagelige sportsseter i nappaskinn og CDC hjuloppheng er du sikret en komfortabel og smidig kjøreopplevelse, og med Dynaudio lydanlegget får du i tillegg en herlig lydpakke med 18 høyttalere.

ELEGANT DESIGN

De aerodynamiske formene til XPENG P7 blir du aldri lei av å beundre. Dette er en bil som fanger oppmerksomheten din – og holder på den. Skjulte dørhåndtak, rammeløse dører og 19-tommers lettmetallfelger gir bilen et elegant uttrykk.

FØRSTEKLASSES KOMFORT

P7 har et stilsikkert interiør, med en 14,96" touchskjerm og 10,25 " instrumentpanel. Førersetet er avansert og har varme & ventilasjon, minne, korsryggstøtte og totalt 8-veis elektrisk justering. I tillegg er det høyttaler i nakkestøtten.

GOD STEMNING

Ambient lighting lar deg skape en unik stemning som kan matche musikken du hører på. Du velger selv både farger og stil.

Passasjerene vil sette pris på bakseter med oppvarming, ventilasjonsdyse bak, to USB-utganger for lading bak og et stort panoramaglasstak. I XPENG P7 kan du også lade telefonen trådløst i midtkonsollen.

NYT DIN FAVORITTMUSIKK

Et skreddersydd Dynaudio surround lydsystem på 600 watt leverer deilig lyd gjennom 18 høyttalere, med to unike «pop up» diskanthøyttalere. Dynaudio er standard i High Performance utgaven og kan kjøpes som tilvalg i RWD utgaven. Spotify™ er installert og gir deg tilgang til din egen favorittmusikk.

SIKKERHET FØRST

XPENG P7 leser omgivelsene ved hjelp av proaktive sikkerhetssystemer. Det gir bilen mulighet til å forutse og reagere på potensielle farer. Bremsesystemet er fra anerkjente Brembo, og sikrer suveren bremsekraft.

XPILOT 2.5

Et avansert førerassistentsystem som bygger på millimeterbølgerader, ultrasoniske sensorer og i tillegg kameraer sørger for innovative funksjoner som Adaptiv Cruise Control (ACC), filholder (LCC), Adaptive Turning Cruise (ATC), Active Lane Change (ALC) og intelligent parkeringsassistent.

XMART OS

Xmart OS er hjernen bak «Hey XPENG» stemmestyring. Stemmestyringen kan hjelpe deg med systeminnstillinger, navigasjon, lyd, setevarme, klimakontroll og mye mer.

OTA-OPPDATERINGER

Bilen kan oppdateres hjemme på din gårdsplass. Med OTA-oppgraderinger og et system som fortsetter å lære, blir Xmart OS enda mer nyttig for deg etter hvert som tiden går. OTA-oppgraderinger kan også bidra til å forbedre XPILOT og bilens generelle ytelser.

APP

Med XPENG-appen kan du styre forvarming og kjøling, se ladestatus og styre låser og vinduer. Du kan også få hjelp til å gjenfinne bilen med blinklys/signalhorn eller se den på din telefon.

Galleri

Utstyrsnivå

 • Dynaudio surround lydanlegg med 18 høyttalere
 • Nappaskinnseter
 • XPILOT 2.5 førerassistentsystem
 • WLTP-rekkevidde: Opptil 470 km
 • 0-100 km/t akselerasjon 4.5 s
 • Xmart OS intelligent operativsystem
 • Lightsaber LED-lys
 • Rammeløse dører
 • Panoramatak
 • 19-tommers svarte alu.felger
 • Førersete med 4-veis korsryggstøtte med elektrisk justering, ventilasjon og oppvarming
 • Ambient lighting
 • Trådløs mobillader

Brosjyrer

Dette bør du vite om elbilkjøp og rekkevidde

Les brosjyre

Bilde av Rune Nilsen

Hei, lurer du på noe om XPENG P7?

Ring meg gjerne direkte på +47 45501577 eller send meg en e-post på Rune.Nilsen@motorforum.no

Rune Nilsen
Salgskonsulent Bruktbil