Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

Twizy E-Tech electric fra 117 060,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Twizy E-Tech electric

100% Elektrisk

Be om prøvekjøring Avtal en videovisning

Twizy E-Tech electric

En klype entusiasme, en smule dristighet og mange nye, friske idéer. Her har du Twizy E-Tech electric, den aller første urbane 2-seteren som er 100 % elektrisk og gir mye moro bak rattet. Inkludert batteri, kollisjonspute, to seter og mye mer – Den nye måten å reise på!

Visste du at?

  • Twizy er en 4-hjuls elektrisk motorsykkel – maks 80 km/t (førerkort klasse B).
  • Twizy har to seter.
  • Twizy har både airbag og firepunkts sikkerhetsbelte.
  • Twizy har en rekkevidde på 90 km (ihht. NEDC-normen).
  • Twizy fullades på ca. 3,5 timer med en vanlig jordet stikkontakt.
  • Den åpne kupéen gir deg vind i håret og friske nær-naturen-opplevelser. Siden Twizy E-Tech electric er spesiell med to sitteplasser etter hverandre, er den helt perfekt for å dele naturinntrykkene med en god venn.


Tidene forandrer seg

Renault Twizy E-Tech electric er 100% elektrisk, har to seter, er åpen og er svært lettkjørt. Utstyrt med sikkerhetsbelter og airbag. Twizy er ikke en bil og ikke en motorsykkel – Twizy er UNIK!
Tidene har allerede forandret seg. Har du?

Med et åpent sinn

Twizy er en helt ny måte å komme seg rundt i byen på. Den er som skapt for bytrafikk, smale gater, og kupéen er ideell for å nyte byens inntrykk sammen med en venn. I Renault Twizy E-Tech electric blir opplevelsene garantert annerledes!


Design som synes

Twizy E-Tech electric ligner ikke på noe av det du har sett før. TWIZY har linjer og former du ikke kan forestille deg før du har sett dem. Utformingen er basert på funksjonalitet for å gi deg størst mulig frihet. Dørene åpnes elegant oppover, perfekt for både inn- og utstigning, enten det er tett parkering eller ikke. Nyt vinden i håret og en fantastisk sikt mot omverdenen.


YOLO

Ingen vil la synet av Twizy E-Tech electric passere ubemerket. Glem bekymringer, og nyt livet! Hvor skal jeg parkere? Overalt! Stig ut og strekk ut armene, du trenger ikke mer plass for å parkere en TWIZY. Hva skal jeg ta på meg? Det du har lyst til! TWIZY gir deg ly for vær og vind og sikrer deg oppmerksomhet, garantert! Hvilken skal jeg velge? Velg med omhu. TWIZY er en 2-seter med en intim kupé. Laget for magiske opplevelser!


Nøkkeldimensjoner
----------------------------------

Galleri

Utstyrsnivå

  • 13" aluminiumfelger i sort
  • Sidedekor i hvit
  • Setedeksel i karosserifargen

Brosjyrer

Bilde av Jan Skogen

Hei, lurer du på noe om Twizy E-Tech electric?

Ring meg gjerne direkte på +47 40004343 eller send meg en e-post på Jan.Skogen@motorforum.no

Jan Skogen
Selger