Tips og råd

Bilde av Espen Lysø

Vi får ofte mange spørsmål om kjøp av bil og bilhold. Her har vi samlet en rekke tips og råd som gir svar på mange av disse. Har du noen spøsmål du ikke finner svar på, så ta gjerne kontakt med oss!

Espen Lysø
Selger

Riktig oppbevaring av dekk

Dekk er en dyr investering, og det er viktig at de blir behandlet på riktig måte også under lagring. Det kan koste deg dyrt om du lagrer de feil. Her kommer det noen tips som kan gi dekkene dine lengre levetid.

5 tips for en ren frontrute

Det er uhyre viktig at du ser ut av en så ren frontrute som mulig, det er ditt ansvar om du er så uheldig i å kjøre på noe eller i verste fall noen. Det er ikke praktisk mulig å holde frontruten ren til enhver tid. Men med noen enkle hjelpemidler kan du i hvert fall komme ett godt stykke på vei.

Har du fått steinsprut, eller trenger å skifte frontrute?

Vi kan skifte frontruten eller reparere steinprutskaden for deg.

Ta vare på bilen med Renault Optimal!

Har du en eldre Renault og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

Hund i bil

Hvis du skal ta med hunden din på biltur, er det noen ting du bør huske på. Her følger tre råd til hvordan du kan gjøre bilturen trygg og komfortabel for alle.

9 ting du bør sjekke før du reiser på bilferie

Skal du på biltur med familien i sommerferien? Mye kan gjøres i forkant for å unngå trøbbel underveis. Her kommer 9 tips til hva du bør sjekke før du legger ut på langtur.

Renault Veihjelp

Hvis det oppstår en skade på din Renault så du ikke kan fortsette reisen, ta kontakt med Renault Veihjelp.