Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid fra 519 900,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler Drammen.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Aldri har det vært lettere å velge familiebil!

Be om prøvekjøring
Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en all-round stasjonsvogn med smart design. Den er i stand til å kjøre i fullelektrisk modus i det daglige, og som en hybrid over lengre avstander. Denne teknologien gir flere fordeler som kjøreglede og lave driftskostnader.

Hvorfor velge Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid?

Elektrisk når du vil!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er utstyrt med 10,4 kWh (400V) batterikapasitet og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet. Bilen starter alltid på strøm for raskere respons og for å holde drivstofforbruket nede.

Hele 50 km rekkevidde!

Modellen har en elektrisk rekkevidde på inntil 50 km* (62 km ved bykjøring**) og et forbruk på kun 0,13 l/ mil* gir svært lave driftskostnader.

*WLTP blandet kjøring **iht. WLTP

E-Tech plug-in-teknologien: 150 patenter!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning, og er direkte inspirert av Renaults F1-ekspertise. E-Tech plug-in-teknologien er utviklet av Renaults ingeniører og inneholder over 150 patenter.

Romslig og praktisk!

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har 447 liter bagasjerom, 2,7 meter lastelengde og en rekke nye sikkerhetsfunksjoner gjør dette til en perfekt familiebil.

E-Tech Teknologi

Opplev fordelen av E-Tech teknologi og tilpass kjøringen etter ditt behov med Multi-Sense. Optimaliser turen og reduser energiforbruket med Multi-Sense. Pure-Mode velges for 100% elektrisk kjøring. For maksimal kraft fra alle tre motorer, trykkes gasspedalen ned for aktivering av Sport-mode.

Optimal drivstoffeffektivitet

Med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har du muligheten til å redusere driftskostnadene med inntil 40% og kjøre inntil 80% av bykjøring i hel-elektrisk modus. Den ikoniske bilen gir deg god rekkevidde for både korte og lange turer.

Lading gjort enkelt

Lading er enkelt med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid. På kun 3 timer har du 100% batterikapasitet ved bruk av ladeboks (3,7 kW). I tillegg lades batteriet automatisk ved bremsing.

10 års erfaring med elbil

Takket være mer enn 10 års erfaring med elbil, har vi blant annet utviklet en innovativ girkasse og integrert energigjenvinningsteknologi hentet direkte fra Formel 1-verdenen!

Nøkkeldimensjoner

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har god plass med 447 liter bagasjerom og 2,7 meter lastelengde får du med deg det du måtte trenge. Til tross for det romslige interiøret, fremstår bilen kompakt og med dynamiske former.

Galleri

Utstyrsnivå

 • Ladekabel for stikkontakt og Type2-kontakt
 • Automatisk klimaanlegg, to soner
 • 10" konfigurerbar førerskjerm
 • EASY LINK 9,3" multimediasystem med navigasjon og smarttelefonspeiling
 • Aktiv nødbrems med fotgjengervarsling
 • Ryggekamera med parkeringssensor foran og bak
 • Pure Vision LED hovedlys
 • Renault nøkkelkort med handsfree-funksjon
 • Automatisk aktivering av nærlys/fjernlys
 • Automatisk nedblendbart bakspeil, lys og regnsensor
 • 18" E-Tech Engineered "Grå Erbé" aluminiumsfelger
 • E-Tech Engineered ratt i skinn (uten varme)
 • E-Tech Engineered eksteriør- og interiørdesign

Brosjyrer