Kampanjen varer til 31.10.2023

Er du interessert i Renault Kangoo?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om tilbud

Eller ring oss på 22 13 44 00

Kangoo - Leasingkampanje

Topputstyrt Kangoo med "Open Sesame by Renault"
Leasing fra kun kr 990,- ekskl. mva per mnd!

be om prøvekjøring

Nye Renault Kangoo

Årets internasjonale varebil 2022


Kangoo Årets Varebil

Den helt nye Renault Kangoo varebil ble nylig kåret til vinner av årets "International Van of the year 2022". Juryen bak kåringen består av 24 europeiske varebiljournalister.

Les mer om kåringen

Leasingkampanje

Her ser du et eksempel på hva leasingen vil koste deg hver måned. Som du ser påvirker blant annet startleie, leasingperiode og din årlige kjørelengde prisen. Ved å be om et tilbud, gir vi deg en nøyaktig månedspris basert på dine behov.

Startleie

Kr 90 450,-

Ber du om tilbud kan du velge nøyaktig hvor mye du vil betale i startleie.

Leasingperiode

3 år

Ønsker du en kortere eller lengre periode? Be oss om et tilbud.

Årlig kjørelengde

15 000 km

Ønsker du en annen kjørelengde? Be oss om et tilbud.

Månedspris

Kr 990,-Inkludert: Open Sesame, tilhengerfeste, støtfanger og dørhåndtak i karosserifarge, automatisk klimaanlegg, trøtthetsvarsling, parkeringssensorer foran, bak og på sidene, Driving Assist-pakke, trådløs mobiltelefonlader, ryggekamera

Be oss om tilbud og få en nøyaktig månedspris basert på dine ønsker og behov. Vi skreddersyr en leasingavtale som passer for deg.
BE OM TILBUD
Kangoo Open Sesame

Open Sesame by Renault

Trenger du en fleksibel bil med plass til mye i arbeidsdagen? Da er nye Renault Kangoo varebil løsningen for deg. Med den nye funksjonen "Open Sesame by Renault" (uten B-stolpe) kan den tilpasses etter dine daglige behov. Bilen tilbyr blant annet muligheten til å velge mellom en fast eller svingbar/justerbar mellomvegg, lastevolum på 3,3 – 3,9 m3 og en lastelengde på opptil 3,05 m. Her får du enkelt plass til alt utstyr du trenger i lasterommet.

Kangoo Redesignet Front

Redesignet front

Kangoo varebil kommer nå med en redesignet front som klart skiller seg ut ved første øyekast. Blant annet gjennom en understreket krumlinje mellom radiatorgrillen og støtfangeren.

Kangoo Ergonomisk Dashboard

Ergonomisk dashboard

Interiøret i nye Kangoo er enda mer praktisk enn før. Interiøret er bygget rundt et horisontalt dashbord utstyrt med store oppbevaringsplasser for å gjøre hverdagen din enklere.

Kangoo Easy Link

Multimediesystemet Easy Link

For en moderne og personlig kjøreopplevelse kan du enkelt koble til smarttelefonen din. Med multimediesystemet EASY LINK får du enkelt tilgang til alle dine apper og tilkoblede tjenester på 8-tommers skjermen i midtkonsollen. Multimediesystemet fungerer godt med både Android Auto og Apple CarPlay.

Kangoo Førerassistensystemer

11 førerassistentsystemer

Uansett om du farter rundt i byen eller skal på en lengre tur så er du trygg i nye Renault Kangoo varebil. Varebilen kommer med et aktivt nødbremsesystem og med kjørefeltassistanse. Via det digitale bakspeilet kan du enkelt holde øye med alt som skjer bak bilen, og med et moderne førerassistentsystem kan du føle deg helt trygg bak rattet.

 •  
 • Totallengde
 • Total lastelengde
 • Høyde
 • Høyde i lasterom
 • Lastevolum (m3)
 • Maks lastevekt
 • L1*
 • 4486 mm
 • 3053 mm
 • 1864 mm
 • 1215 mm
 • 3,9 m3
 • 422 kg

*Oppgitte mål for L1 Open Sesame med nedfelt passasjersete og hengslet gittervegg. Se prisliste for fullstendig oversikt.

Vil du vite mer om 

Nye Kangoo?

Er du interessert i Renault Kangoo?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om tilbud

Eller ring oss på 22 13 44 00