Kampanjen varer til 28.9.2023

Er du interessert i Renault Kangoo E-Tech electric?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om tilbud

Eller ring oss på 63 92 29 00

Kangoo E-Tech electric - Leasingkampanje

Topputstyrt Kangoo E-Tech electric med "Open Sesame by Renault"
Leasing fra kun kr 4 602,- ekskl. mva per mnd!

be om prøvekjøring

Nye Renault Kangoo E-Tech electric

Helelektrisk varebil uten kompromisser


Kangoo E-Tech electric

Som en pioner innen elektrisk mobilitet, har Renault vært den ubestridte lederen innen elektriske nyttekjøretøy i Europa i mer enn et tiår.

Renaults Kangoo E-Tech electric har vunnet hjertene til yrkessjåfører siden lanseringen i slutten av 2011 og står nå for én av fem elektriske nyttekjøretøy som selges i Europa.

Leasingkampanje

Her ser du et eksempel på hva leasingen vil koste deg hver måned. Som du ser påvirker blant annet startleie, leasingperiode og din årlige kjørelengde prisen. Ved å be om et tilbud, gir vi deg en nøyaktig månedspris basert på dine behov.

Startleie

Kr 50 000,-

Ber du om tilbud kan du velge nøyaktig hvor mye du vil betale i startleie.

Leasingperiode

3 år

Ønsker du en kortere eller lengre periode? Be oss om et tilbud.

Årlig kjørelengde

15 000 km

Ønsker du en annen kjørelengde? Be oss om et tilbud.

Månedspris

Kr 4 602,-Inkludert: Open Sesame by Renault, vinterhjul, tilhengerfeste, støtfanger og dørhåndtak i karosserifarge, automatisk klimaanlegg, trøtthetsvarsling, parkeringssensorer foran, bak og på sidene, Driving Assist-pakke, trådløs mobiltelefonlader, ryggekamera

Be oss om tilbud og få en nøyaktig månedspris basert på dine ønsker og behov. Vi skreddersyr en leasingavtale som passer for deg.
BE OM TILBUD
Kangoo Open Sesame

Open Sesame by Renault

Trenger du en fleksibel bil med plass til mye i arbeidsdagen? Da er nye Renault Kangoo varebil løsningen for deg. Med den nye funksjonen "Open Sesame by Renault" (uten B-stolpe) kan den tilpasses etter dine daglige behov. Bilen tilbyr blant annet muligheten til å velge mellom en fast eller svingbar/justerbar mellomvegg, lastevolum på 3,3 – 3,9 m3 og en lastelengde på opptil 3,05 m. Her får du enkelt plass til alt utstyr du trenger i lasterommet.

Kangoo Rekkevidde

Redesignet front

Nye Kangoo kommer nå med en redesignet front som klart skiller seg ut ved første øyekast. Blant annet gjennom en understreket krumlinje mellom grillen og støtfangeren.

Kangoo Ergonomisk Dashboard

Ergonomisk dashboard

Interiøret i nye Kangoo er enda mer praktisk enn før. Interiøret er bygget rundt et horisontalt dashbord utstyrt med store oppbevaringsplasser for å gjøre hverdagen din enklere.

Kangoo Easy Link

Multimediesystemet Easy Link

For en moderne og personlig kjøreopplevelse kan du enkelt koble til smarttelefonen din. Med multimediesystemet EASY LINK får du enkelt tilgang til alle dine apper og tilkoblede tjenester på 8-tommers skjermen i midtkonsollen. Multimediesystemet fungerer godt med både Android Auto og Apple CarPlay.

Kangoo Førerassistensystemer

11 førerassistentsystemer

Uansett om du farter rundt i byen eller skal på en lengre tur så er du trygg i nye Renault Kangoo E-Tech electric varebil. Varebilen kan fåes med et aktivt nødbremsesystem og med kjørefeltassistanse. Via det digitale bakspeilet kan du enkelt holde øye med alt som skjer bak bilen, og med et moderne førerassistentsystem kan du føle deg helt trygg bak rattet.

100% ELEKTRISK

Med null utslipp og en helt stillegående motor gir Kangoo E-Tech electric en følelse av kjøreglede og velvære. Den helelektriske versjonen har alle de samme nyvinningene og fordelene som versjonen med forbrenningsmotor - Open Sesame-sideåpning fra Renault, modulbasert interiør, muligheten for innebygd navigasjonssystem og tre seter foran med mobilt kontor.

Kangoo Rekkevidde

Inntil 285 km rekkevidde

Nye helelektriske Renault Kangoo E-Tech electric varebil har inntil 285 km rekkevidde. Tre moduser for regenerativ bremsing sørger for gjennvinning av bremseenergi når du reduserer farten eller bremser. Det gjør det mulig å øke rekkevidden mes du kjører.

Kangoo Ladepauser

Enkle ladepauser

Du kan enkelt lade bilen med 11 kW-laderen. Med en stadard wallboks 3,6 kW gis bilen 50 km rekkevidde på 3 timer og 50 minutter. For raskere lading kan du bruke 22 kW 80 DC-versjonen, som gir en rekkevidde på 170 km på 30 minutter.

Offentlig lading

Kangoo E-Tech Electric kan lades på de fleste ladestasjoner.

 • DC Hurtigladere – med kabel tilknyttet ladestasjonen (Bilen vil lade med inntil 80kW)
 • AC Semihurtiglader 11kW & 22kW – med Type 2-ladekabel
Ladestolper med tilgjengelig 3,6kW – 11kW – med Type 2-ladekabel: Her kan bilen lade om ladestolpen er tilknyttet TN-nett. De fleste offentlige nyere bygg og anlegg har i dag 400V TN-nett. Offentlige ladeplasser, kommunale og gateladere som bruker IT-nett vil ikke Renault Kangoo E-Tech electric kunne bruke. Det er fordi bilen krever TN-nett og at wallboks har en transformator ved IT-nett.

 • Totallengde
 • Total lastelengde
 • Høyde
 • Høyde i lasterom
 • Lastevolum (m3)
 • Maks lastevekt
 • 4486 mm
 • 3053 mm
 • 1864 mm
 • 1387 mm
 • 3,9 m3
 • 518 kg

Vil du vite mer om 

Nye Kangoo E-Tech electric?

Er du interessert i Renault Kangoo E-Tech electric?

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om tilbud

Eller ring oss på 63 92 29 00