Motor Forum blir HONGQI-forhandler

HONGQI-importøren HBI Norge AS har i dag annonsert 44 HONGQI-forhandlere over hele Norge, og Motor Forum kjedens forhandlere er blant de som skal selge den den nye premium-elbilen HONGQI E-HS9 

-En gledens dag 

-Jeg er svært fornøyd med at vi i Motor Forum kjeden er blitt vurdert til å holde et så høyt nivå at vi nå blir eksklusive HONGQI-forhandler i våre distrikter. Ja, dette er en gledens dag! Nå blir det lett for alle interesserte å prøve denne flotte bilen, og ikke minst få personlig service og oppfølging etter kjøp. Vi har allerede fått mange henvendelser fra kundene våre om HONGQI E-HS9, og det er tydelig at det fortsatt er viktig for mange å se og prøve denne bilen før kjøp, sier Are Lorentz, en av kjedens forhandlerledere (Daglig leder i Motor Forum Asker & Bærum).  

-Spennende merke 

-Vi har stor tro på at HONGQI E-HS9 vil passe godt for mange av våre kunder. HONGQI er et spennende merke, og E-HS9 er rett og slett en imponerende bil, sier Aresom er blant de få i Norge som har sett den oppsiktsvekkende elbilen med egne øyne. Med en pris på litt over 600.000 for en stor og flott syvseters elbil med lang rekkevidde, firehjulstrekk og masse teknologi og utstyr inkludert får man rett og slett utrolig mye elbil for pengene, noe vi vet er veldig viktig i Norge. Vi ser at interessen for elbiler generelt er stor, og øker måned for måned. Jeg er meget fornøyd med at vi og våre kollegaer i Motor Forum nå skal selge dette premium-merket, og har tro på at dette blir en suksess for alle forhandlerne i kjeden, sier Lorentz. 

Lorentz forteller at han regner med å ha de første demobilene tilgjengelige på sensommeren, og at de første kundene vil kunne få levert ut bilen allerede i år: -Importøren planlegger at vi skal ha demobil tilgjengelig for prøvekjøring etter sommerferien, og at de som bestiller tidlig vil kunne få bilen allerede i fjerde kvartal i år, avslutter Lorentz. 

Stor interesse og god geografisk dekning 

- Den store interessen for å bli HONGQI-forhandler viser at norske forhandlere har stor tro på HONGQI som merke. At vi nå har fått Motor Forum kjeden som forhandlere vil være avgjørende for at HONGQI blir tilgjengelig for folk flest i Motor Forums distrikter, sier Knut G.H. Aas, administrerende direktør i HBI Norge AS.  

Erfaren elbilforhandler 

Motor Forum kjedens forhandlere er meget kompetente på elbiler etter mange års erfaring og gode resultater med salg og service av elbiler for andre merker, noe som har vært viktig for å sikre at kunden får svært god oppfølging også etter kjøpet, avslutter Aas. 

 

 

Om HONGQI og HBI Norge AS 

HONGQI E-HS9 er en stor premium elektrisk SUV, proppfull av intelligent teknologi og med imponerende ytelser. E-HS9 lanseres nå i det norske markedet, som det første landet i verden utenfor Kina. Norsk importør av HONGQI er HBI Norge AS, et selskap i Motor Gruppen AS.  

Les mer om HONGQI på hongqi.no