- For oss er det den perfekte hyttebilen

Anders Backe (33) er en anerkjent skikjører som har gjort levebrød av a gjøre spektakulære stunts pa de mest utenkelige steder. I hverdagen kjører han og familien Mitsubishi Outlander PHEV.

Fornøyd eier

Vi møter den 33 ar gamle jibberen (les: fristilkjører) pa familiens hytte i Haglebu, cirka 20 minutters kjøretur nord for Eggedal i Buskerud.

Sesongens aller første lag av hvitt pudder har lagt seg over det fortsatt grønnsprengte terrenget, og sola gløtter frem fra et grøtete skylag.

- Fy søren. To grader er jaggu kaldt pa denne tiden av aret, sier Backe i det han tar oss imot pa det forseggjorte tunet.

- Som skikjører er jeg vant med stor fleksibilitet i timeplanen, men det er fint a fa litt ekstra tid her sammen med hele familien.

Bestill prøvekjøring    Leasing fra 2.650* per mnd

Skikjøring og elektrisk hverdag

Anders Backe er blant Europas beste utøvere innen sin idrett og har blant annet finaleplass i X-Games pa merittlisten. 33-aringen er ogsa kjent for a ha deltatt i en rekke skifilmer.

- Supervention-filmene er nok de som er mest kjent ogsa utenfor skimiljøet og for «mannen i gata». Veldig artig a kunne vise frem hva man driver med av ny type skikjøring til et nytt publikum.

I jobbsammenheng oppsøker skikjøreren steder som det er utfordrende a komme til. Han kjører mye pa darlige veier med glatt vinterføre og har derfor stort utbytte av firehjulstrekksystemet i Outlander PHEV.

- Ogsa synes vi det er utrolig fint at vi kan kjøre elektrisk i nærmiljøet vart. Henting i barnehagen, turen til butikken, og sa videre, gar jo pa strøm. I tillegg kan vi dra pa hytta, som na, uten rekkeviddeangst.

God å kjøre

Vi fortsetter ut fra hyttetunet og ut på veien som Anders´ svigerfar, med familie, selv har laget.

- Dere har jo hatt bilen en stund nå. Hvordan er den på veien?

- Jeg syns den er utrolig god å kjøre. Også er det masse plass til alt vi trenger å ha med oss. Det er virkelig den perfekte hyttebilen.

Etter en kjøretur i området setter vi kursen tilbake mot hytta. Det eneste som står mellom oss og en varm kopp kakao er svigerfars selvbygde bakke.

- Med den firehjulstrekken her er det slutt på det å «ta fart» for å komme seg opp. Man kan virkelig bare stole på at firehjulstrekksystemet nærmest trekker deg fremover, sier Anders og geleider SUV-en kontrollert oppover. Kakaoen er sikret ...

Bestill gratis time for prøvekjøring av Outlander PHEV

Å bestille prøvekjøringstime er helt gratis, enkelt og uforpliktende. Fyll ut skjema, og vi kontakter deg for å avtale tidspunkt for prøvekjøringen.

Jeg vil prøvekjøre

VIL DU VITE MER OM

Outlander PHEV?