Kundeinformasjon Korona


Kjære kunde!

Det er utfordrende tider for hele verdenssamfunnet, i møte med koronaviruset som har snudd også den norske hverdagen på hodet. Vi må ta vare på hverandre i denne tiden, og vi har alle et felles ­ansvar for å redusere spredning av smitte. Vi tilrettelegger etter beste evne for våre kunder i møte med en krevende tid.

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester. I tråd med disse retningslinjene holder våre forhandlere åpent. For oppdaterte åpningstider, sjekk kontaktinformasjon-siden hos din aktuelle forhandler.

Også de fleste av våre avdelinger vil ha normal drift, men vi tar selvsagt de forholdsregler som anbefales av helsemyndighetene til hver tid for å på best mulig måte begrense smittefaren for våre kunder og ansatte. Det kan bety at du som kunde vil oppleve at vi bruker litt lengre tid, at vi ikke vil stå like tett på hverandre og at vi i fellesskap må fokusere på å begrense smittefaren.

 
Vi har innført flere tiltak for å gjøre ditt besøk hos oss så trygt som mulig. Noen av disse tiltakene er:

• Antibac er tilgjengelig hos alle forhandlere og i alle våre kontorer
• Nøkler desinfiseres ved inn- og utlevering
• Bilens kontaktflater desinfiseres før prøvekjøring og henting på verksted
• Vi holder behørig avstand for å begrense smitte
• Reisebegrensninger/-nekt for alle medarbeidere

Vi takker på forhånd for felles innsats til å begrense smittefaren, og ber alle våre kunder om å følge myndighetenes retningslinjer for å unngå spredning av smitte.

Vi er tilgjengelige, og du kan alltid ta kontakt med oss på nett, e-post eller telefon. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på.

Velkommen til oss!