Bilde 1/10
Bilde 2/10
Bilde 3/10
Bilde 4/10
Bilde 5/10
Bilde 6/10
Bilde 7/10
Bilde 8/10
Bilde 9/10
Bilde 10/10

Renault Scenic

Techno / Car of the Year 2024 / Rekkeviddevinner 2024

466 060 kr 2024 2 km

Eller ring oss på 66 77 59 20


Beskrivelse

Annonsen gjelder ny bil i farge Flammerød. (Andre farger mot et lite pristillegg.) Leveringstid må påregnes. 

Leasing: innskudd: kr 85 650,-/etabl.-geb: kr 4 990,- / månedsleie: kr 3 995,- og totalpris: kr 282 400,-, kan variere med rentenivået. 4 års bindingstid, total kjørelengde: 40 000 km.

Renault Scenic E-Tech setter en ny standard for elektrisk kjøring med sin moderne design, avanserte teknologi og imponerende ytelse. Dette er mer enn bare en bil – det er en opplevelse som forener stil, komfort og bærekraft på en unik måte.

Innovativ design

Renault Scenic E-Tech er designet for å imponere. Den strømlinjeformede silhuetten og dynamiske linjer gir bilen et sportslig og elegant utseende. Med LED-lys foran og bak, samt en dristig frontgrill, skiller Scenic E-Tech seg ut på veien og tiltrekker seg blikk uansett hvor du kjører.

Elektrisk kjøring uten kompromisser

Med en kraftig elektrisk motor og et høykapasitets batteri, leverer Renault Scenic E-Tech en imponerende rekkevidde (622 km. WLTP) og en jevn, stille kjøreopplevelse. Nyt fordelene med null utslipp og reduserte drivstoffkostnader, samtidig som du bidrar til en renere fremtid.

Avansert Teknologi

Renault Scenic E-Tech er utstyrt med banebrytende teknologi som setter føreropplevelsen i sentrum. Med et intuitivt infotainmentsystem, trådløs smarttelefonintegrasjon og en rekke førerassistentsystemer, er du alltid koblet til omverdenen og kjører med full trygghet.

Komfort og Romslighet

Innvendig tilbyr Scenic E-Tech et luksuriøst og romslig interiør, med høykvalitets materialer og smarte oppbevaringsløsninger. De fleksible setene og den store bagasjeromkapasiteten gjør bilen ideell for både familieturer og daglig pendling.

Sikkerhet i Fokus

Renault Scenic E-Tech kommer med en omfattende pakke av sikkerhetsfunksjoner, inkludert automatisk nødbremsing, filskiftevarsling og adaptiv cruisekontroll. Dette sikrer at du og dine passasjerer alltid er beskyttet på veien.

Ta Steget inn i Fremtiden

Velg Renault Scenic E-Tech og opplev friheten og gleden av elektrisk kjøring. Bestill en prøvetur i dag og bli overbevist av den uslåelige kombinasjonen av teknologi, komfort og bærekraft. Fremtiden er elektrisk – og den starter med Renault Scenic E-Tech.

Prisen inkluderer 19” vinterdekk.

OM OSS:

Velkommen til Motor Forum. Vi er Norges største på Mitsubishi, Renault og Dacia og har 16 autoriserte forhandlere lokalisert i Sør-Norge. Alle våre biler som selges fra oss er verksted kontrollerte og leveres med garanti. Vi tar kurante bruktbiler i innbytte, og tilbyr gunstig forsikring og finansiering fra våre partnere.

Alle selgere og mekanikere hos oss har sertifisering og kompetanse på Mitsubishi, Renault og Dacia. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode.

Kontakt en av våre selgere for en hyggelig bilprat.

Vi tar gjerne din bil i innbytte og kan være behjelpelige med gunstig finansiering/forsikring. Vi tar forbehold om feil i annonsen. 

Se mer på vår hjemmeside www.motorforum.no/asker

Spesifikasjoner

Pris eks omreg
466 060 kr
1. gang registrert
15.05.2024
Fargebeskrivelse
Hvit
Effekt
218 HK
Vekt
1852 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
EF36882

Utstyr