Bilde 1/18
Bilde 2/18
Bilde 3/18
Bilde 4/18
Bilde 5/18
Bilde 6/18
Bilde 7/18
Bilde 8/18
Bilde 9/18
Bilde 10/18
Bilde 11/18
Bilde 12/18
Bilde 13/18
Bilde 14/18
Bilde 15/18
Bilde 16/18
Bilde 17/18
Bilde 18/18

Hongqi E-HS9

Exclusive

598 500 kr 2021 24 000 km

Eller ring oss på 40 00 43 43


Beskrivelse

Presentert her er en utmerket Hongqi E-HS9 fra 2021. Med bare 24.000 kilometer på telleverket, er denne bilen ideell for både bilentusiaster og familier takket være den svimlende mengden utstyr og funksjoner den byr på.

Denne bilen er utstyrt med en 360 graders overvåkningssystem som gir føreren en helhetlig oversikt over bilens omgivelser, noget som bidrar til en tryggere kjøreopplevelse for hele familien. I tillegg er bilen utrustet med både antispinn og automatisk kollisjonsbrems for å gi best mulig beskyttelse for alle i bilen.

Interiøret i bilen er romslig og bekvemt, noe som gir deg plass til hele familien og alt bagasjen du måtte ha. Baksetene er delbare, nedfellbare og oppvarmet for å gi barna et komfortabelt sted å sitte. Dessuten er det god mulighet for montering av barneseter via Isofix-fester, som gir ekstra sikkerhet for de små.

Hvis det er ytelse og eksklusivitet du er ute etter, tilbyr Hongqi E-HS9 sterke egenskaper som vil glede enhver bilentusiast. Bilen kommer utstyrt med dynamisk lysspredning på hovedlysene, justerbare høyttalere, og utallige komfortfunksjoner som elektrisk seteregulering foran, klimaanlegg med automatikk og fire soner, og mye mer. Dette gjør bilen til en sann glede å kjøre.

Bilen har også avstandssensorer foran og bak, bakkenedkjøringsassistent og bakkestartassistent som bidrar til enkel manøvrering og parkering. Dette gir deg som sjåfør ekstra trygghet når du kjører i bytrafikk eller på trange parkeringsplasser.

For de som verdsetter gode lytteopplevelser, kommer bilen med en oppgradert stereo og hele 12 høyttalere. Systemet støtter dessuten både mobiltelefon med stemmestyring og Bluetooth, og gir mulighet for internett-tilkobling, så du blir aldri stående uten underholdning.

Denne Hongqi E-HS9 er utrustet med LED hoved- og kjørelys, lakkerte støtfangere, og lakkerte utvendige speil. Alt er i originalstand og fungerer som det skal, noe som understreker kvaliteten på denne bilen.

For anledningene når du ønsker litt ekstra luksus, kan du nyte bekvemmeligheten ved det elektriske panoramaglasstaket. I tillegg er bilen utstyrt med en parkeringsassistent og nøkkelfri lås/start, så du kan kjøre i komfort og stil.

Oppsummert er Hongqi E-HS9 fra 2021 en fantastisk bil som kombinerer funksjonalitet, komfort, og stil. Med et sikkerhetssystem av topp klasse, en rekke kjøreassistanse-funksjoner, og et interiør designet for maksimal komfort, gir denne bilen deg utmerket verdi for pengene. Ikke nøl med å ta kontakt for en prøvetur i dag. Denne bilen vil ikke skuffe.

GARANTI
Fabrikkgaranti til 20.12.2027 / 150 000 km.

INNBYTTE
Ønsker du innbyttetilbud så er vi behjelpelig med det, vi ønsker da følgende info om din bil;
- Registreringsnummer
- Bilens km-stand
- Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
- Send gjerne noen bilder hvis det er mulig ut- / innvendig

LEVERING
Transport i hele Norge kan ordnes til en gunstig pris.
Vi kan også være behjelpelige med formidling av frakt til andre deler av landet som: Asker, Bergen, Drammen, Eidsvol, Elverum, Fredrikstad, Hamar, Jessheim, Larvik, Lillestrøm, Notodden, Oslo, Sandnes, Ålesund, Skøyen, Kristiansand, Mandal, Stavanger, Voss, Ålesund, Molde, Sogndal, Kristiansund, Trondheim, Mo i Rana ,Mosjøen, Bodø, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta osv.

FINANSIERING
I samarbeid med Nordea og Dnb vil vi kunne skreddersy en finansieringsløsning som passer akkurat deg. Fra kr. 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling.

FORSIKRING
Motor Forum kan tilby meget gode priser og vilkår hos Enter (Tryg). Motor og girkasseforsikring, utvidet leiebildekning, ruteskift , toltalskadedekning mm
Vi anbefaler prøvetur for å oppleve bilen. Ta kontakt med en av våre selgere for avtale. Vi tar innbytte på våre biler.

KONTAKT
Kontakt en av våre selgere, vi er å treffe på telefon fra 08:00 - 20:00.Vi kan også gjennomføre digitale kundemøter og ha videovisning på aktuell bil.

GLENN - 93045369
RUNE - 90 67 83 26

Salg.Skien@motorforum.no

Motor Forum Skien tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
7 129 kr
Pris eks omreg
591 371 kr
1. gang registrert
21.12.2022
Fargebeskrivelse
Glacier White/Artic Black Roof
Interiørfarge
Sort
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
551 HK
Vekt
2630 kg
Antall seter
6
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
EE90464

Utstyr