Bilde 1/22
Bilde 2/22
Bilde 3/22
Bilde 4/22
Bilde 5/22
Bilde 6/22
Bilde 7/22
Bilde 8/22
Bilde 9/22
Bilde 10/22
Bilde 11/22
Bilde 12/22
Bilde 13/22
Bilde 14/22
Bilde 15/22
Bilde 16/22
Bilde 17/22
Bilde 18/22
Bilde 19/22
Bilde 20/22
Veibeskrivelse
Bilde 21/22

Hongqi E-HS9

Premium Vinterhjul, gulvmatter

5 995 kr 2022 10 km

Eller ring oss på 62 59 89 50


Beskrivelse


Opplev en ny standard av luksus og komfort med Hongqi E-HS9 2022. Denne eksklusive og stillegående SUV-en er perfekt for deg som ønsker en romslig og sofistikert kjøreopplevelse.

Med en imponerende liste over avanserte sikkerhetsfunksjoner, kan du være trygg på veien med 360 graders overvåkning, automatisk bremsesystem for fotgjengere og lav hastighet, antispinnsystem og blindsoneovervåkning. I tillegg vil det automatiske fjernlysdimmeret og dynamiske hovedlys sørge for optimal sikt i alle kjøreforhold.

Inne i bilen vil du bli møtt av førsteklasses utstyr og komfort. Den elektriske setereguleringen foran, oppvarmede seter, og panoramaglasstaket gir deg full kontroll over din egen komfort. Med et avansert navigasjonssystem og mobiltelefonintegrering kan du holde deg tilkoblet uansett hvor du er på veien.

Hongqi E-HS9 er ikke bare en bil, det er et kunstverk på hjul. Med flotte detaljer som lakkerte støtfangere, LED hovedlys og aluminiumsfelger vil denne bilen alltid tiltrekke seg oppmerksomhet.

Bli en del av eliten og opplev stil, komfort og prestisje med Hongqi E-HS9 2022. Du fortjener det beste, så ikke nøl med å ta kontakt for mer informasjon og testkjøring.


Ta kontakt med oss i dag for en prøvekjøring!

Stig Jansen tilf mob. 41 72 43 12
Lars A Haagenrud tlf mob. 90 88 74 50

Motor Forum Hamar er autorisert Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi forhandler.
Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.
Vi er merkeautorisert verksted og delelager.

Brukt biler som selges fra oss er verksted kontrollert og leveres med garanti.

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.
Vi er merkeautorisert verksted og delelager.

Brukt biler som selges fra oss er verksted kontrollert og leveres med garanti.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne dette for deg.

Transport i hele Norge kan ordnes til en gunstig pris.
Vi kan også være behjelpelige med formidling av frakt til andre deler av landet som: Asker, Bergen, Drammen, Eidsvol, Elverum, Fredrikstad, Hamar, Jessheim, Larvik, Lillestrøm, Notodden, Oslo, Sandnes, Ålesund, Skøyen, Kristiansand, Mandal, Stavanger, Voss, Ålesund, Molde, Sogndal, Kristiansund, Trondheim, Mo i Rana ,Mosjøen, Bodø, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta osv

Visste du at vi har levert biler til Agder, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet og Viken.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Motor Forum Hamar.
Vi holder til sentralt i Hamar, Vangsvegen 91 2317 Hamar, vis a vis nye CC Hamar.

Annonsen kan være mangelfull. Lovpålagte opplysninger iht til opplysningsplikt kan man få direkte fra selger.

Spesifikasjoner

1. gang registrert
30.12.2022
Fargebeskrivelse
sort metallic lakk
Interiørfarge
sort skinn-alcantara
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
551 HK
Vekt
2660 kg
Antall seter
7
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
EF36312

Utstyr