Bilde 1/9
Bilde 2/9
Bilde 3/9
Bilde 4/9
Bilde 5/9
Bilde 6/9
Bilde 7/9
Bilde 8/9
Bilde 9/9

Mitsubishi Outlander

Instyle+ 2,4 224hk Lav kilometer

356 000 kr 2020 31 709 km

Eller ring oss på 66 77 59 20


Beskrivelse


Få mest mulig ut av kjøreturen med en allsidig og miljøvennlig SUV – Mitsubishi Outlander PHEV 2020.

Utstyrt med moderne teknologi og sikkerhetsfunksjoner, får du tryggheten du trenger underveis. ABS-bremser, antispinn og kollisjonsputer gir optimal beskyttelse, mens nødbremseforsterker og parkering avstandsfølere både foran og bak sikrer smidig manøvrering i trange rom.

Super All Wheel Control
S-AWC er et integrert styringssystem for kjøretøydynamikk som realiserer firehjulsdrift på et svært høyt nivå. Den avanserte integrerte kontrollen håndterer de fire hjulenes drivkrefter og bremsekrefter for å hjelpe til med å kontrollere bilens drift under en rekke kjøreforhold, noe som gjør det mulig for alle å kjøre komfortabelt med ro i sinnet.

Med andre ord, et kontrollsystem som gir et optimalt veigrep, solid stabilitet og imponerende kjøreegenskaper selv på krevende underlag. Dette kombinert med aktiv stabilitetskontroll og anti-spinnkontroll med elektronisk styrt 4WD sørger for stor kjøreglede.
Det anerkjente S-AWC intelligente firehjulstrekksystemet - benyttet og udødeliggjort i flere av våre legendariske rallybiler.

Uansett værforhold får du optimal komfort med automatisk klimaanlegg og oppvarmede seter og speil. Den elektroniske bremsekraftfordeleren og stabilitetssystemet antiskrens gir deg en jevn og kontrollert kjøreopplevelse.

Denne modellen er også utstyrt med praktiske funksjoner slik som android auto / apple carplay, multi-funksjonsratt og kjørecomputer for å gi deg den informasjonen du trenger på en lettvint måte. Isofix barnesetefesting og justerbare bakseter sikrer en sikker og komfortabel reise for hele familien.

Hengerfeste kan ettermonteres.

Ta kontakt i dag for å ta en prøvetur i denne imponerende bilen som kombinerer kraft, komfort og miljøvennlighet.

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
6 868 kr
Pris eks omreg
349 132 kr
1. gang registrert
25.09.2020
Interiørfarge
Svart skinn
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
224 HK
Sylindervolum
2.4l
Vekt
1890 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
BU19429

Utstyr