Bilde 1/13
Bilde 2/13
Bilde 3/13
Bilde 4/13
Bilde 5/13
Bilde 6/13
Bilde 7/13
Bilde 8/13
Bilde 9/13
Bilde 10/13
Bilde 11/13
Bilde 12/13
Bilde 13/13

Hongqi E-HS9

Exclusive Hengerfeste/Frunk

638 000 kr 2022 14 000 km

Solgt


Beskrivelse

Vi selger vår Demo bil

Toppmodell ustyrt utover standard: med Hengefeste / Frunk/ Vinterhjul/Oppgradert lydanlegg

Dette er din unike mulighet til å eie den helt nye Hongqi E-HS9 2022 – en luksuriøs og kraftig SUV som tilbyr et bredt spekter av avanserte funksjoner og komfortable kjøreopplevelser.

Med ABS bremser og elektronisk bremsekraftfordeler, kan du være trygg på at du har full kontroll over bremsesystemet. Aluminiumsfelger gir ikke bare et sofistikert utseende, men gir også en jevn og stabil kjøreopplevelse. Antispinn-systemet sikrer optimalt veigrep under alle kjøreforhold.

Med automatisk klimaanlegg og flere soner får du og dine passasjerer en behagelig temperatur uansett værforhold. Beltevarsleren gir ekstra sikkerhet, minner deg om å alltid bruke setebeltet. Delte bakseter gir fleksibel plass der du kan tilpasse sitteplassene etter behov.

Elektriske speil og vindusheiser gjør justeringer enkle og problemfrie. Noe som gjør at du kan beholde fokus på veien. Det integrerte mobiltelefonisystemet holder deg alltid tilkoblet, slik at du kan ta imot viktige samtaler mens du er på farten.

Med Isofix barnesetefesting kan du enkelt montere barneseter for en trygg og sikker kjøretur med de minste passasjerene. Den avanserte navigasjonssystemet hjelper deg med å finne veien, uansett hvor du skal. Og med nødbremseforsterkeren kan du være sikker på at du har ekstra hjelp tilgjengelig når det virkelig teller.

Med skinnseter får du en eksklusiv og komfortabel opplevelse hver gang du setter deg inn i bilen. Og med oppvarmede seter trenger du aldri bekymre deg for kalde vintermorgener.

Denne Hongqi E-HS9 2022 kommer også med en rekke sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, stabilietssystem antiskrens og startsperre for å sikre at både fører og passasjerer er godt beskyttet.

Med parkering avstandsføler både foran og bak, kan du enkelt manøvrere bilen inn og ut av trange parkeringsplasser. Regnsensoren aktiverer automatisk vindusviskerne når det begynner å regne, slik at du alltid har optimal sikt.

Tonede ruter gir ikke bare en elegant finish på bilen, men bidrar også til redusert innsyn og beskytter interiøret fra solens sterke stråler.


Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
6 868 kr
Pris eks omreg
631 132 kr
1. gang registrert
18.08.2022
Fargebeskrivelse
Hvit/ Sort
Interiørfarge
Sort
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
551 HK
Vekt
2630 kg
Antall seter
6
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
EE26455

Utstyr