Bilde 1/22
Bilde 2/22
Bilde 3/22
Bilde 4/22
Bilde 5/22
Bilde 6/22
Bilde 7/22
Bilde 8/22
Bilde 9/22
Bilde 10/22
Bilde 11/22
Bilde 12/22
Bilde 13/22
Bilde 14/22
Bilde 15/22
Bilde 16/22
Bilde 17/22
Bilde 18/22
Bilde 19/22
Bilde 20/22
Søk billån trygt, enkelt og uforpliktende. Du får svar umiddelbart 24/7.
Bilde 21/22
Vi holder til sentralt i Elverum, på Grindalsmoen rett ved RV3.

Mitsubishi Outlander

Instyle+ 2,4 224hk | Hengerfeste | DAB Radio |

359 000 kr 2020 69 503 km

Eller ring oss på 62 41 74 50


Beskrivelse

Mitsubishi Outlander PHEV 2020 - En Allsidig og Miljøvennlig SUV

Denne Mitsubishi Outlander PHEV 2020-modellen kombinerer stilig design med avanserte teknologier, og er en ideell følgesvenn for deg som ønsker en pålitelig og effektiv SUV. Med et kilometerstand på 69503, kan du være trygg på at denne bilen er godt vedlikeholdt og klar til å gi deg mange gode kjøreopplevelser.

Outlander PHEV er utstyrt med en rekke funksjoner som bidrar til en trygg og komfortabel kjøreopplevelse. ABS bremser og elektronisk bremsekraftfordeler sørger for økt sikkerhet, mens antispinn og stabilitetssystem antiskrens gir deg optimalt veigrep under ulike kjøreforhold. Parkering avstandsføler foran og bak gir deg ekstra assistanse under parkering, slik at du kan manøvrere bilen på en enkel og smidig måte.

På innsiden av bilen vil du sette pris på komforten og praktiske løsninger. De delte baksetene og justerbare baksetene gir fleksible muligheter for passasjerer og last, og Isofix barnesetefesting bidrar til sikker transport av de minste. Kjørecomputer og navigasjonssystem gir deg all nødvendig informasjon og veiledning for dine reiser.

Komforten ombord er også ivaretatt med praktiske funksjoner som automatisk klimaanlegg med flere soner og oppvarmede seter. Kollisjonsputer, nødbremseforsterker og oppvarmet frontrute er bare noen av de sikkerhetsfunksjonene som Mitsubishi Outlander PHEV 2020-modellen er utstyrt med, for å sikre deg og dine passasjerer en trygg kjøretur.

Denne Outlander PHEV 2020-modellen skiller seg ut blant konkurrentene med sin driftssikkerhet, komfort, og ikke minst sitt miljøvennlige hybrid system. Med muligheten til å kjøre i elektrisk modus, kan du redusere dine utslipp og spare drivstoffkostnader samtidig.

Enten du trenger en pålitelig familiebil eller en allsidig SUV for eventyrlystne utflukter, er Mitsubishi Outlander PHEV 2020 et utmerket valg. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon og planlegg en prøvekjøring.

Ronny Ottosen 62 41 74 50 mobil: 930 45 118
Kenneth Hellerud 62 41 74 50 mobil: 959 71 874

Hvem er vi?
Motor Forum Elverum er en del av Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault, Dacia, Hongqi samt bilforhandlerkjeden Motor Forum, totalt 21 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Vi selger Mitsubishi, Renault/Dacia og Hongqi hos oss i Elverum.

Motor Forum Elverum er autorisert Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi-forhandler. Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, og vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.
Vi er merkeautorisert verksted og delelager.

Bruktbiler som selges fra oss er verkstedkontrollert og leveres med garanti.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne dette for deg.

Transport i hele Norge kan ordnes til en gunstig pris.
Vi kan også være behjelpelige med formidling av frakt til andre deler av landet som: Asker, Bergen, Drammen, Eidsvol, Elverum, Fredrikstad, Hamar, Jessheim, Larvik, Lillestrøm, Notodden, Oslo, Sandnes, Ålesund, Skøyen, Kristiansand, Mandal, Stavanger, Voss, Ålesund, Molde, Sogndal, Kristiansund, Trondheim, Mo i Rana ,Mosjøen, Bodø, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta osv

Visste du at vi har levert biler til Agder, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet og Viken.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Motor Forum Elverum. Vi holder til sentralt i Elverum, på Grindalsmoen rett ved RV3.

Annonsen kan være mangelfull. Lovpålagte opplysninger iht til opplysningsplikt kan man få direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
6 868 kr
Pris eks omreg
352 132 kr
1. gang registrert
18.08.2020
Fargebeskrivelse
Quartz- Brown(M)
Interiørfarge
Sort skinn
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
224 HK
Sylindervolum
2.4l
Vekt
1890 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
HB85851

Utstyr