Bilde 1/22
Bilde 2/22
Bilde 3/22
Bilde 4/22
Bilde 5/22
Bilde 6/22
Bilde 7/22
Bilde 8/22
Bilde 9/22
Bilde 10/22
Bilde 11/22
Bilde 12/22
Bilde 13/22
Bilde 14/22
Bilde 15/22
Bilde 16/22
Bilde 17/22
Bilde 18/22
Bilde 19/22
Bilde 20/22
Veibeskrivelse
Bilde 21/22

Mitsubishi Outlander

Instyle+ 2,4 224hk

349 900 kr 2020 61 500 km

Eller ring oss på 62 59 89 50


Beskrivelse

Denne bilen har alt du trenger for en behagelig kjøreopplevelse, med en elegant og praktisk design. Den er også økonomisk og miljøvennlig, perfekt for deg som ønsker å redusere utslippene dine.

Bilen kommer med et bredt utvalg av utstyr som sikrer deg en trygg og komfortabel kjøreopplevelse.
Med ABS bremser, antispinn og elektronisk bremsekraftfordeler vil du alltid ha full kontroll på veien. Automatisk klimaanlegg og klimaanlegg med flere soner sørger for at både du og passasjerene dine kan nyte en behagelig temperatur, uavhengig av værforholdene.

Sikkerheten er ogs�� prioritert i denne bilen, med kollisjonsputer, nødbremseforsterker og parkering avstandsføler foran og bak. Du vil føle deg trygg og beskyttet uansett hvor du kjører.

Ladbar hybrid: Med 45 km WLTP elektrisk rekkevidde kan du spare både miljøet og lommeboken når du kjører på ren elektrisitet. Og skal du på langtur velger du selv om du ønsker å lade underveis - eller ikke. Bensinmotoren sikrer uansett at du kommer trygt frem. Det beste fra to verdener, rett og slett.
SUV med masse plass: Med en stor, romslig kupe og bagasjerom på hele 731 liter er det god plass til både familie, sportsutstyr og annen bagasje.
"Mest ladbar hybrid for pengene": Utstyr som varme i frontruten, skinnseter, varme i rattet, 360 kamera, adaptiv cruisekontroll, premium lydsystem og elektrisk bakluke. Alt dette, og mye mer er inkludert på vår Outlander PHEV.

Mitsubishi Outlander PHEV 2020 har også mange praktiske funksjoner som gjør hverdagen enklere for deg. Isofix barnesetefesting, nedfellbare bakseter og justerbare bakseter gir deg fleksibiliteten du trenger når du er på farten. Navigasjonssystemet vil veilede deg til din destinasjon uten problemer, mens oppvarmede seter og speil sørger for at du alltid er komfortabel, selv på kalde vinterdager.

Bilen har et stilig og moderne design, med lakkerte støtfangere og utvendige speil. Skinnsetene gir en luksuriøs touch til interiøret, mens multifunksjonsrattet lar deg ha full kontroll over bilens funksjoner uten å miste fokus på veien.

Denne flotte Mitsubishi Outlander PHEV 2020 er perfekt for familier i alle aldre. Uansett om du er en ung familie eller allerede har noen år på baken, vil denne bilen imponere deg med sin kvalitet, pålitelighet og stil.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie denne flotte bilen. Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å avtale en prøvekjøring. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ta kontakt med oss i dag for en prøvekjøring!

Stig Jansen tilf mob. 41 72 43 12
Lars A Haagenrud tlf mob. 90 88 74 50

Motor Forum Hamar er autorisert Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi forhandler.
Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.
Vi er merkeautorisert verksted og delelager.

Brukt biler som selges fra oss er verksted kontrollert og leveres med garanti.

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.
Vi er merkeautorisert verksted og delelager.

Brukt biler som selges fra oss er verksted kontrollert og leveres med garanti.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne dette for deg.

Transport i hele Norge kan ordnes til en gunstig pris.
Vi kan også være behjelpelige med formidling av frakt til andre deler av landet som: Asker, Bergen, Drammen, Eidsvol, Elverum, Fredrikstad, Hamar, Jessheim, Larvik, Lillestrøm, Notodden, Oslo, Sandnes, Ålesund, Skøyen, Kristiansand, Mandal, Stavanger, Voss, Ålesund, Molde, Sogndal, Kristiansund, Trondheim, Mo i Rana ,Mosjøen, Bodø, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta osv

Visste du at vi har levert biler til Agder, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet og Viken.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Motor Forum Hamar.
Vi holder til sentralt i Hamar, Vangsvegen 91 2317 Hamar, vis a vis nye CC Hamar.

Annonsen kan være mangelfull. Lovpålagte opplysninger iht til opplysningsplikt kan man få direkte fra selger.

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
6 868 kr
Pris eks omreg
343 032 kr
1. gang registrert
25.02.2020
Fargebeskrivelse
Red Diamond
Interiørfarge
Sort Skinn
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
224 HK
Sylindervolum
2.4l
Vekt
1890 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
DR78437

Utstyr