Bilde 1/4
Bilde 2/4
Bilde 3/4

Renault Express

Blue dCi 95 Start EURO6 D-full

2 190 kr 2023 20 km

Eller ring oss på 40 00 43 44


Beskrivelse

Oppdag den nye Renault Express 2023 – den perfekte følgesvennen for dine forretningsbehov. Med et imponerende utvalg av funksjoner og prestasjoner er denne bilen det ultimate valget for deg som trenger pålitelig transport.

Med ABS bremser og antispinn, kan du føle deg trygg på veien, uansett værforhold. Beltevarsler og kollisjonsputer sørger for ekstra sikkerhet og beskyttelse.

Det elektriske speilet og de elektriske vindusheisene gjør kjøringen enda mer praktisk, og det manuelle klimaanlegget sørger for at du alltid har den rette temperaturen inne i bilen.

Du vil også nyte godt av nødvendige funksjoner som oppvarmede speil og seter, regnsensor og pollenfilter for optimal komfort og bekvemmelighet.

Med en innovativ stabilietssystem antiskrens, vil du føle deg trygg på veien uansett hva som skjer. Startsperre og sentrallås gir deg ekstra beskyttelse mot tyveri, slik at du kan være trygg på at dine eiendeler er trygge.

Denne flotte Renault Express er ubrukt, slik at du kan dra nytte av en nesten ny bil til en fantastisk pris. Denne kan man selvsagt kjøpe til en fordelaktig pris om det ikke er ønskelig og overta leasingavtalen.

Uansett om du trenger en pålitelig varebil for din virksomhet eller en allsidig bil for dine personlige behov, er Renault Express det perfekte valget. Ta kontakt i dag for å planlegge en prøvekjøring og oppdag alt det denne fantastiske bilen har å tilby uten å gå glipp av denne utrolige muligheten.

Bilen er utstyrt med både hengerfeste og sommer/vinterhjul inkludert i prisen.

Du kan også kontakte en av våre selgere utenfor vår ordinære åpningstid.

Øyvind Tørre: 99 00 60 11
Tomas Seljestad Flaatin 91 85 47 36
Bjarne Sørensen: 90 50 34 52

Gjør et trygt bilkjøp hos seriøs merkeforhandler.
Velkommen til en hyggelig handel hos Motor Forum Notodden.

Spesifikasjoner

1. gang registrert
30.03.2023
Fargebeskrivelse
Svart
Interiørfarge
Svart
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
95 HK
Sylindervolum
1.5l
Vekt
1387 kg
Antall seter
2
Karosseri
Kasse
Reg.nr
NV80150

Utstyr