Bilde 1/6
Bilde 2/6
Bilde 3/6
Bilde 4/6
Bilde 5/6

Renault Kangoo Electric

Advance Open Sesame

439 000 kr 2023 10 km

Eller ring oss på 40 00 43 43


Beskrivelse

Prisen er for en helt ny bil, inkudert 2 sett hjul og 1 stk ladekabel. Prisen er netto, det kan ikke søkes avdrag for mva eller søkes støtte fra Enova.

Helelektrisk varebil. Renault har vært den ubestridte lederen innen elektriske nyttekjøretøy i Europa i mer enn ett tiår. Renault Kangoo E-Tech electric har vunnet hjertene til yrkessjåfører siden lanseringen i slutten av 2011 og står nå for én av fem elektriske nyttekjøretøy som selges i Europa.Tilbudet gjelder for bedrifter.

Open Sesame by Renault. Trenger du en fleksibel bil med plass til mye i arbeidsdagen? Det kan være vanskelig å få tilgang til lasterommet gjennom bakdørene. Heldigvis gjør Renault Kangoo E-Tech electric varebil det enkelt for deg da den har den bredeste sideåpningen på markedet (1,45 m) og gir deg fri tilgang til lasten din til enhver tid.

Bilen leveres er en Advance utgave med mye utstyr: Hengerfeste og vinterhjul er inkludert. Det sammer er Multimediesystemet Easy Link som sørger for en moderne og personlig kjøreopplevelse. Duu enkelt koble til smarttelefonen din. Med multimediesystemet Easy Link får du enkelt tilgang til alle dine apper og tilkoblede tjenester på 8? skjermen i midtkonsollen. Multimediesystemet fungerer godt med både Android Auto og Apple CarPlay.

Bilen har osgå dørvinkel varsling, festekroker i lasterom og sklisikkert 12 mm tregulv i lasterom.

• DC Hurtigladere – med kabel tilknyttet ladestasjonen (Bilen vil lade med inntil 80kW)
• AC Semihurtiglader 11kW & 22kW – med Type 2-ladekabel

Ladestolper med tilgjengelig 3,6kW – 11kW – med Type 2-ladekabel: Her kan bilen lade om ladestolpen er tilknyttet TN-nett.

Offentlige ladeplasser, kommunale og gateladere som bruker IT-nett vil ikke Renault Kangoo E-Tech electric kunne bruke. Det er fordi bilen krever TN-nett og at wallboks har en transformator ved IT-nett.

Kangoo E-TECH Electric leveres ikke med ladekabel for stikkontakt, men det kan bestilles utenom for behov for nødlanding. Merk at bilen krever TN-nett og vil ikke lade på IT-nett.


INNBYTTE
Ønsker du innbyttetilbud så er vi behjelpelig med det, vi ønsker da følgende info om din bil;
- Registreringsnummer
- Bilens km-stand
- Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
- Send gjerne noen bilder hvis det er mulig ut- / innvendig

LEVERING
Transport i hele Norge kan ordnes til en gunstig pris.
Vi kan også være behjelpelige med formidling av frakt til andre deler av landet som: Asker, Bergen, Drammen, Eidsvol, Elverum, Fredrikstad, Hamar, Jessheim, Larvik, Lillestrøm, Notodden, Oslo, Sandnes, Ålesund, Skøyen, Kristiansand, Mandal, Stavanger, Voss, Ålesund, Molde, Sogndal, Kristiansund, Trondheim, Mo i Rana ,Mosjøen, Bodø, Harstad, Finnsnes, Tromsø, Alta osv


FINANSIERING
I samarbeid med Nordea og Dnb vil vi kunne skreddersy en finansieringsløsning som passer akkurat deg. Fra kr. 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling.

FORSIKRING
Motor Forum kan tilby meget gode priser og vilkår hos Enter (Tryg). Motor og girkasseforsikring, utvidet leiebildekning, ruteskift , toltalskadedekning mm
Vi anbefaler prøvetur for å oppleve bilen. Ta kontakt med en av våre selgere for avtale. Vi tar innbytte på våre biler.

KONTAKT
Kontakt en av våre selgere, vi er å treffe på telefon fra 08:00 - 20:00.Vi kan også gjennomføre digitale kundemøter og ha videovisning på aktuell bil.

JAN - 91575810
GLENN - 93045369
RUNE - 90 67 83 26

Salg.Skien@motorforum.no

Motor Forum Skien tar forbehold om feil- /skrivefeil i alle sine annonser. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fåes direkte fra selgere.

Spesifikasjoner

Pris eks omreg
439 000 kr
Fargebeskrivelse
Hvit Mineral
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
120 HK
Vekt
1720 kg
Antall seter
2
Karosseri
Kasse

Utstyr