Bilde 1/8
Bilde 2/8
Bilde 3/8
Bilde 4/8
Bilde 5/8
Bilde 6/8
Bilde 7/8
Bilde 8/8

Mitsubishi Outlander

S Edition 2,4 224hk Norsk bil.

379 000 kr 2020 30 109 km

Eller ring oss på 66 77 59 20


Beskrivelse

Norsk bil. Servicer er fulgt og hengerfeste kan ettermonteres.

Oppdag kraften og effektiviteten til Mitsubishi Outlander PHEV S-Edition 2019-modellen - en elektrifisert SUV som tar kjøregleden til et nytt nivå!

Med sin avanserte plug-in hybridteknologi kombinerer denne imponerende kjøretøyet det beste fra to verdener. Outlander PHEV S-Edition leverer enestående drivstoffeffektivitet og reduserte utslipp uten å gå på kompromiss med ytelse og allsidighet.

En av de største fordelene med denne bilen er dens elektriske rekkevidde. Med en fulladet batteripakke kan du nyte opptil 45km WLTP med utslippsfri elektrisk kjøring, perfekt for daglige pendler og korte turer. Du vil ikke bare spare penger på drivstoff, men også bidra til å redusere din karbonavtrykk.

Når det gjelder kraft og ytelser, skuffer ikke Outlander PHEV S-Edition. Den kombinerer en bensinmotor med to elektriske motorer for å gi deg imponerende akselerasjon og respons. Den avanserte firehjulstrekkteknologien gjør det mulig å takle alle typer veiforhold, enten det er snø, gjørme eller ujevne terreng.

Outlander PHEV S-Edition er også utstyrt med et omfattende utvalg av sikkerhetsfunksjoner som beskytter både deg og dine passasjerer. Med avanserte kjørehjelpesystemer som nødbremsassistent, blindsonevarsler og filskiftevarsler, kan du føle deg trygg og beskyttet underveis.

Inne i bilen vil du oppdage en romslig og komfortabel kabine med moderne teknologi. Det elegante interiøret, i kombinasjon med høykvalitetsmaterialer, gir deg en luksuriøs kjøreopplevelse. Med avanserte multimediesystemer, inkludert navigasjon, berøringsskjerm og handsfree Bluetooth-tilkobling, har du alt du trenger for en behagelig og tilkoblet kjøretur.

Så, hvis du er på utkikk etter en miljøvennlig SUV som ikke går på kompromiss med kraft, ytelse og komfort, er Mitsubishi Outlander PHEV S-Edition 2019-modellen det perfekte valget. Ta kontakt med oss i dag for å oppleve alt denne imponerende bilen har å tilby

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
6 868 kr
Pris eks omreg
372 132 kr
1. gang registrert
08.04.2020
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
150 HK
Sylindervolum
2.4l
Vekt
1900 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
BU16097

Utstyr