Bilde 1/8
Bilde 2/8
Bilde 3/8
Bilde 4/8
Bilde 5/8
Bilde 6/8
Bilde 7/8
Bilde 8/8

Renault Zoe

Intens E-Tech Electric Ladebøtte

249 000 kr 2022 18 158 km

Eller ring oss på 66 77 59 20


Beskrivelse

Bilen er levert med type 2 kabel og ladebøtte for 10amp.
Denne bilen krever TN nett 400V for å kunne lade på ladeboks.

Renault Zoe Intense 2022-modellen er designet for å imponere både med sitt moderne utseende og sin ypperlige ytelse. Den elektriske motoren gir deg en jevn og stillegående kjøreopplevelse, samtidig som den gir imponerende akselerasjon og respons. Du kan glede deg over dynamisk kjøring uten utslipp, og med Zoe Intense kan du virkelig ta miljøbevisste valg uten å ofre kjøregleden.

Denne elbilen kommer med en rekkevidde som passer til dine daglige behov. Med Zoe Intense kan du dra nytte av 380km WLTP, slik at du kan kjøre lengre avstander uten bekymringer. Enten det er pendling til jobb, daglige ærend eller helgeturer, har denne elbilen den rekkevidden du trenger.

Zoe Intense er også utstyrt med praktiske funksjoner og smart teknologi som gjør kjøreturen enklere og mer behagelig. Det romslige interiøret gir god plass til passasjerer og bagasje, slik at du kan ta med deg alt du trenger. Med sitt moderne infotainmentsystem kan du enkelt koble til smarttelefonen din og få tilgang til navigasjon, musikk og kommunikasjon mens du er på farten.

Vi har gode finansierings løsninger. Spør oss om et tilbud, så regner vi gjerne ut et tilbud til deg.


OM OSS:
Velkommen til Motor Forum. Vi er Norges største på Mitsubishi, Renault og Dacia og har 16 autoriserte forhandlere lokalisert i Sør-Norge. Alle våre biler som selges fra oss er verksted kontrollerte og leveres med garanti. Vi tar kurante bruktbiler i innbytte, og tilbyr gunstig forsikring og finansiering fra våre partnere.
Alle selgere og mekanikere hos oss har sertifisering og kompetanse på Mitsubishi, Renault og Dacia. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode.
Kontakt en av våre selgere for en hyggelig bilprat.

Vi tar gjerne din bil i innbytte og kan være behjelpelige med gunstig finansiering/forsikring. Vi tar forbehold om feil i annonsen. På kveldstid ring 98847828.
Se mer på vår hjemmeside www.motorforum.no/asker

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
6 868 kr
Pris eks omreg
242 132 kr
1. gang registrert
18.02.2022
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
135 HK
Vekt
1502 kg
Antall seter
5
Karosseri
Kombi 5-dørs
Reg.nr
ED61351

Utstyr