Bilde 1/8
Bilde 2/8
Bilde 3/8
Bilde 4/8
Bilde 5/8
Bilde 6/8
Bilde 7/8
Bilde 8/8

Mitsubishi Outlander

S Edition 2,4 224hk Norsk bil. 7år nybilgaranti.

319 000 kr 2019 76 744 km

Eller ring oss på 66 77 59 20


Beskrivelse

Oppdag kraften og effektiviteten til Mitsubishi Outlander PHEV S-Edition 2019-modellen - en elektrifisert SUV som tar kjøregleden til et nytt nivå!

Med sin avanserte plug-in hybridteknologi kombinerer denne imponerende kjøretøyet det beste fra to verdener. Outlander PHEV S-Edition leverer enestående drivstoffeffektivitet og reduserte utslipp uten å gå på kompromiss med ytelse og allsidighet.

En av de største fordelene med denne bilen er dens elektriske rekkevidde. Med en fulladet batteripakke kan du nyte opptil 45km WLTP med utslippsfri elektrisk kjøring, perfekt for daglige pendler og korte turer. Du vil ikke bare spare penger på drivstoff, men også bidra til å redusere din karbonavtrykk.

Når det gjelder kraft og ytelser, skuffer ikke Outlander PHEV S-Edition. Den kombinerer en bensinmotor med to elektriske motorer for å gi deg imponerende akselerasjon og respons. Den avanserte firehjulstrekkteknologien gjør det mulig å takle alle typer veiforhold, enten det er snø, gjørme eller ujevne terreng.

Outlander PHEV S-Edition er også utstyrt med et omfattende utvalg av sikkerhetsfunksjoner som beskytter både deg og dine passasjerer. Med avanserte kjørehjelpesystemer som nødbremsassistent, blindsonevarsler og filskiftevarsler, kan du føle deg trygg og beskyttet underveis.

Inne i bilen vil du oppdage en romslig og komfortabel kabine med moderne teknologi. Det elegante interiøret, i kombinasjon med høykvalitetsmaterialer, gir deg en luksuriøs kjøreopplevelse. Med avanserte multimediesystemer, inkludert navigasjon, berøringsskjerm og handsfree Bluetooth-tilkobling, har du alt du trenger for en behagelig og tilkoblet kjøretur.

Så, hvis du er på utkikk etter en miljøvennlig SUV som ikke går på kompromiss med kraft, ytelse og komfort, er Mitsubishi Outlander PHEV S-Edition 2019-modellen det perfekte valget. Ta kontakt med oss i dag for å oppleve alt denne imponerende bilen har å tilby!


Vi har gode finansierings løsninger. Spør oss om et tilbud, så regner vi gjerne ut et tilbud til deg.


Mitsubishi Outlander PHEV (ladbar hybrid) S-editon

Norges mest solgte ladbare hybrid!
Outlander er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid. Det er ikke tilfeldig. Bilen har to elmotorer og en bensinmotor, og det avanserte S-AWC systemet fordeler drivkraften på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold. Du er sikret å komme deg frem både i byen, på landeveien og til fjells.

Bilen selges fra autorisert Mitsubishi forhandler og med fabrikkgaranti (7år/140.000).

Servicer

OM OSS:
Velkommen til Motor Forum. Vi er Norges største på Mitsubishi og har 16 autoriserte forhandlere lokalisert i Sør-Norge. Alle våre biler som selges fra oss er verksted kontrollerte og leveres med garanti. Vi tar kurante bruktbiler i innbytte, og tilbyr gunstig forsikring og finansiering fra våre partnere.
Alle selgere og mekanikere hos oss har sertifisering og kompetanse på Mitsubishi. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode.
Kontakt en av våre selgere for en hyggelig bilprat.

NORGESGARANTI:
Norgesgaranti på biler importert av MMC Norge AS
Mitsubishi i Norge har 63 autoriserte forhandlere rundt om i Norge som kan Outlander PHEV bedre enn noen andre forhandlere. Motor Forum er den største Mitsubishi-forhandleren og har diagnose- og spesialverktøy, samt spesialtrening blant annet for det elektriske drivverket og sterkstrøm batteripakken på 300 Volt.

Norgesgaranti innebærer at det medfølger:
-Understellsbehandling, antirust
-Norsk instruksjonsbok og bruksanvisning for audio-/ navigasjonssystem
-Kalibrerte dekktrykksensorer
-Sikkerhet for at bilen tidligere ikke har vært kondemnert
-10 meter lang original ladekabel på 10A med korrekt støpsel
Husk at eventuelle reklamasjoner må foretas der hvor bilen først ble kjøpt
Kjøper du bilen av oss så skal både reklamasjon og garanti håndteres av oss.
Motor Forum er behjelpelig med garantireparasjoner i fabrikkgarantitiden og så lenge Mitsubishi Motors serviceprogram følges. Motor Forum er autoriserte Mitsubishi-forhandlere og dekker mer på garanti enn det Mitsubishi-fabrikken gjør.

Være oppmerksom om du vurderer bruktimport!
Motor Forum leverer kun biler importert av den Norske autoriserte importøren. Bakgrunnen for dette er at det i mange tilfeller kommer biler til Norge som har hatt skader og/eller har spesifikasjoner som ikke egner seg i Norge. Med biler levert med Norske spesifikasjoner er du sikret at den holder seg best i verdi og at du ikke for ubehagelige overraskelser i ditt bilhold.

Vi tar gjerne din bil i innbytte og kan være behjelpelige med gunstig finansiering/forsikring. Vi tar forbehold om feil i annonsen. På kveldstid ring 98847828.
Se mer på vår hjemmeside www.motorforum.no/asker

Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
4 147 kr
Pris eks omreg
314 853 kr
1. gang registrert
20.03.2019
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
150 HK
Sylindervolum
2.4l
Vekt
1900 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
BT94121

Utstyr