Bilde 1/25
Bilde 2/25
Bilde 3/25
Bilde 4/25
Bilde 5/25
Bilde 6/25
Bilde 7/25
Bilde 8/25
Bilde 9/25
Bilde 10/25
Bilde 11/25
Bilde 12/25
Bilde 13/25
Bilde 14/25
Bilde 15/25
Bilde 16/25
Bilde 17/25
Bilde 18/25
Bilde 19/25
Bilde 20/25
Bilde 21/25
Bilde 22/25
Bilde 23/25
Bilde 24/25
Vi hjelper deg med finansiering! Enkelt og effektivt for deg!

Renault Captur

TCe 90 Intens NAV/BI-LED/CRUISE

164 000 kr 2019 34 131 km

Eller ring oss på 23 05 36 00


Beskrivelse

2019 Renault Captur TCe 90 Intens BENSIN/MANUELL

Herlige og lettkjørte Renault Captur er en Crossover med høy bakkeklaring hvor du setter deg rett inn i bilen i komfortable seter. Fleksibelt bagasjerom hvor du enkelt kan flytte baksetet fremover for økt bagasjerom, eller bakover for økt benplass. Lavt forbruk og driftssikkerhet kjennetegner modellen. Intens er topputgaven og vi nevner i korte trekk noe av utstyret denne bilen har:

- Cruise kontroll
- Bakkestartassistanse
- Nøkkelkort med "handsfree funksjon"
- Automatisk Klimaanlegg
- C-Shape frontlys med full LED frontlys
- LED tåkelys med kurvefunksjon
- Media NAV multimediesystem
- 7'' Touchskjerm
- DAB+ radio
- Navigasjon
- Bluetooth - telefoni og streamin av musikk, f.eks. Spotify
- USB og AUX inngang
- Ryggekamera
- Parkeringssensor foran og bak
- Automatisk innfellbare sidespeil
- Regn og lyssesnor

For nærmere avtale om visning, prøvekjøring eller ytterligere informasjon om bilen kan du ringe våre dyktige bruktbilselgere Christian Hyldetoft Haugen 48052227 eller Rune Nilsen 45501577. Du kan også sende oss en epost til bruktbil.oslo@motorforum.no

Vi tilbyr finansiering fra 0,- kontant, svært gode forsikringsavtaler og tar selvfølgelig din bil i innbytte.

Vi gir 30 dagers bytterett (inntil 1000 kjørte km) på biler solgt hos oss. Du kan bytte til en annen bil i samme prisklasse, eller en bil i høyere prisklasse mot et mellomlegg. Du må bytte til en bil fra Motor Forum Oslo sitt lager. Ved benyttelse av bytterett tilkommer det en kostnad for ny klargjøring på Kr.2.900,-, samt at du selv må dekke eventuelle merkostnader ifm. finansiering, forsikring og offentlige avgifter.

Motor Forum Oslo er en del av Motor Gruppen sitt forhandlernett i Norge. I tillegg til å være forhandler for Mitsubishi og Renault, har vi alltid et godt utvalg av brukte biler.
Du finner oss i Østre Aker vei 62 rett nord for Økern i Oslo.
Se også vår hjemmeside www.motorforum.no/oslo eller kontakt oss på bruktbil.oslo@motorforum.no

Renault Captur er en lettkjørt og praktisk bil hvor man sitter litt høyere og har en mer fleksibel hverdag inne i bilen Kombinert med manuellgir og en kvikk og gjerrig bensinmotor på 90 hk.

Cruisekontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behagelig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupéen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens “blåtannsystem”. Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen- helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående og tapte samtaler via radioenhetens display.

Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledende informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Keyless/ nøkkelløs lås/start - her trenger du ikke bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Streaming/ overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilens lydanlegg. Har du en ipod eller en annen type MP3- spiller, kan du spille av denne via tilkobling til USB-inngang i bilen.


FINANSIERING
I samarbeid med Nordea, vi kunne skreddersy en finansieringsløsning som passer akkurat deg. Fra kr. 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling.

INNBYTTE
Om du ønsker at vi skal ta din bil i innbytte så gir vi gjerne et anslag på pris/mellomlegg. Vi tar også innbytte i dyrere biler.

FORSIKRING
Motorforum kan tilby meget gode priser og vilkår hos Gjensidige, Enter og IF. Motor og girkasseforsikring, utvidet leiebildekning, ruteskift uten egenandel, toltalskadedekning m.m.Spesifikasjoner

Omregistreringsavgift
4 378 kr
Pris eks omreg
159 622 kr
1. gang registrert
30.09.2019
Fargebeskrivelse
Sort "Étoilé"
Interiørfarge
Sort stoff
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Effekt
90 HK
Sylindervolum
0.9l
Vekt
1173 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
CH10033

Utstyr