Bilde 1/4
Bilde 1
Bilde 2/4
Bilde 2
Bilde 3/4
Bilde 4/4

Mitsubishi Eclipse Cross

PHEV Invite

1 695 kr 2021 10 km

Eller ring oss på 66 77 59 20


Beskrivelse

Eclipse Cross PHEV kan kjøres på ren elektrisitet i hverdagen, til småkjøring og henting og bringing, samtidig som du slipper å tenke på lading når du skal på lengre turer.

Eclipse Cross PHEV kan lades i en helt vanlig stikkontakt. Bare plugg den inn. Lad. Kjør. Enklere blir det ikke. Til hjemmelading anbefaler vi en hjemmelader eller en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B, som gir sikre ladeforhold.

Velprøvd hybridsystem.
Eclipse Cross PHEV er bygget på den samme avanserte og velprøvde hybridplattformen som Outlander PHEV. Den avanserte drivlinjen med elmotorer på både for- og bakaksel, og en kraftig og drivstoffeffektiv bensinmotor jobber sammen for å optimalisere ytelsen. Banebrytende teknologier gjør Eclipse Cross PHEV responsiv og stillegående.

Startleie: 80.000,-. Etableringsgebyr: 3 125,-. Månedsleie: 1695,-. Totalpris: 144.145,- (varierer med rentenivå). 3 års bindingstid, kjørelengde: 30 000 km.Inkludert vinterhjul. Forutsetter registrering innen 28.02.2022. Forbruk: 2.0L/100 km variert kjøring. Co2-utslipp: 46g/km (WLTP). Forbruk vil være avhengig av temperatur, topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg.

Illustrasjonsfoto: Merk at bilen ikke kommer med takrails.

Nøkkeldetaljer Invite: 8'' Smartphone Link Display Audio (SDA)Fjernlysassistent (AHB)BatterivarmesystemFrontkollisjonsvarsel med bremseassistanse (FCM)Kjørefeltsvarsler (LDW)

Bilen selges fra autorisert Mitsubishi forhandler og med fabrikkgaranti (5år/100.000).

OM OSS:
Velkommen til Motor Forum. Vi er Norges største på Mitsubishi og har 16 autoriserte forhandlere lokalisert i Sør-Norge. Alle våre biler som selges fra oss er verksted kontrollerte og leveres med garanti. Vi tar kurante bruktbiler i innbytte, og tilbyr gunstig forsikring og finansiering fra våre partnere.
Alle selgere og mekanikere hos oss har sertifisering og kompetanse på Mitsubishi. Denne kompetansen kommer deg som kunde til gode.
Kontakt en av våre selgere for en hyggelig bilprat.

NORGESGARANTI:
Norgesgaranti på biler importert av MMC Norge AS
Mitsubishi i Norge har 63 autoriserte forhandlere rundt om i Norge som kan Outlander PHEV bedre enn noen andre forhandlere. Motor Forum er den største Mitsubishi-forhandleren og har diagnose- og spesialverktøy, samt spesialtrening blant annet for det elektriske drivverket og sterkstrøm batteripakken på 300 Volt.

Norgesgaranti innebærer at det medfølger:
-Understellsbehandling, antirust
-Norsk instruksjonsbok og bruksanvisning for audio-/ navigasjonssystem
-Kalibrerte dekktrykksensorer
-Sikkerhet for at bilen tidligere ikke har vært kondemnert
-10 meter lang original ladekabel på 10A med korrekt støpsel
Husk at eventuelle reklamasjoner må foretas der hvor bilen først ble kjøpt
Kjøper du bilen av oss så skal både reklamasjon og garanti håndteres av oss.
Motor Forum er behjelpelig med garantireparasjoner i fabrikkgarantitiden og så lenge Mitsubishi Motors serviceprogram følges. Motor Forum er autoriserte Mitsubishi-forhandlere og dekker mer på garanti enn det Mitsubishi-fabrikken gjør.

Være oppmerksom om du vurderer bruktimport!
Motor Forum leverer kun biler importert av den Norske autoriserte importøren. Bakgrunnen for dette er at det i mange tilfeller kommer biler til Norge som har hatt skader og/eller har spesifikasjoner som ikke egner seg i Norge. Med biler levert med Norske spesifikasjoner er du sikret at den holder seg best i verdi og at du ikke for ubehagelige overraskelser i ditt bilhold.

Vi tar gjerne din bil i innbytte og kan være behjelpelige med gunstig finansiering/forsikring. Vi tar forbehold om feil i annonsen. På kveldstid ring 95057795
Se mer på vår hjemmeside www.motorforum.no/asker

Spesifikasjoner

1. gang registrert
30.12.2021
Interiørfarge
Svart
Hjuldrift
Firehjulsdrift
Effekt
224 HK
Sylindervolum
2.4l
Vekt
1900 kg
Antall seter
5
Karosseri
SUV/Offroad
Reg.nr
BU30869

Utstyr