Trygt bruktbilkjop

Vi har ansatte med lang erfaring som gir deg råd og hjelp ved kjøp av bruktbil.

Kjøp av bil er en av de største investeringene som nordmenn gjør i livet, og for mange vil det å kjøpe en bruktbil ofte være det mest fornuftige bilkjøpet tilpasset den enkeltes økonomi. Da er det bra å vite at en autorisert nybilforhandler sannsynligvis vil være den beste og tryggeste stedet å kjøpe bruktbilen. I følge Forbrukerrådet er kjøp av bruktbil fra en merkeforhandler det som totalt sett gir den mest positive kjøpsopplevelsen, sammenlignet med kjøp fra en bruktbilforhandler og en privatperson.

Som merkeforhandler kan vi gi deg gode garantier og gode tilbud på finans og forsikring. Ikke minst kan vi sammen finne en bil som passer ditt ønske og behov, gjennom en felles database med bruktbiler for alle våre Motor Forum forhandlere.

På våre verksteder utfører vi service, reparasjoner og tilbyr relevante tjenester for å gjøre ditt bilhold enklere. Vi er særskilt kompetanse på nybilmerkene vi selger og har du en bruktbil av våre merker vil din bil bli spesielt godt tatt vare på av våre mekanikere og teknikere.