Vi etablerer oss

"Vi trengte en bil med plass til barnesete og barnevogn, og som vi opplevde som økonomisk og sikker"

Når vi ventet barn ville vi ha en bil som var stor nok og sikker til den nye familien.

Når vi bor i byen og med nykjøpt leilighet var vi også opptatt av at bilen skulle være grei å parkere og at den ikke ble for dyr. 

Tips

Mitsubishi ASX

En bil hele familien kan stole på

Mitsubishi ASX er en god blanding av SUV og stasjonsvogn. Kompakt-SUV som ASX fenger stadig flere og ASX er en av de mest populære bilene i klassen. Uansett hva dere har behov for kan ASX tilpasses det dere trenger.

Skal dere på fjellet er 4WD kjekt. Barna liker panoramatak og far synes Cruise Control gir en behagelig kjøreopplevelse.

Bilen finnes i mange spennende farger og sikkerheten er som Mitsubishi kvaliteten, garantert bra. Plassutnyttelsen er god og dere får plass til mye i en ASX. Velg en ASX hvis dere trenger en bil å stole på. Dessuten får dere mye bil for pengene.

Les mer om Mitsubishi ASX

Dacia Duster

Prisvinneren for hele familien, med 4WD

Dacia Duster er den mest solgte bilen fra suksessfabrikken Dacia.

Fabrikken produserer prisgunstige biler etter samme kvalitetsstandard som Renault. Dacia Duster er en Norges bil som gir hele familien en bil til lav pris uten at det går utover kvaliteten.

Bruksmulighetene er store med 4WD, stor bagasjeplass, romslig plass til alle og en god kjøreopplevelse når dere skal på tur.

Prøv en Dacia, dere vil bli overrasket hvor utrolig mye bil dere får for pengene.

Les mer om Dacia Duster

Renault Captur

Stilig familie-SUV, til en fornuftig pris

Renault Captur er en crossover-SUV, eller rett og slett det beste mellom en stasjonsvogn og en tradisjonell stor SUV. Både dere og barna sitter høyt, trygt og behagelig. Bagasjerommet har god høyde og det er lett å få med seg alt man trenger.

I tillegg er Renault Captur en spennende bil å se på og den er lettkjørt. Sikkerheten er godt ivaretatt og bilen har moderne løsninger som er «must have» for mange i dag.

Prisen på Captur er det ikke noe å si på. Dere får garantert en trygg bil med god kvalitet til en pris som er fornuftig.

Les mer om Renault Captur

Mitsubishi Outlander

En bil dere kan vokse inn i

Mitsubishi Outlander er en komplett SUV med 2WD eller 4WD. Her kan familien boltre seg i plass og dere får en sikker og pålitelig bil. Miljø står i fokus hos Mitsubishi. Alle variantene har lavt utslipp som er skånsom mot miljøet. Mitsubishi viser sin sterke miljøprofil med nye Outlander Plug In Hybrid. Det er en SUV med 4WD med både bensin og to el-motorer. Ved blandet kjøring er utslippet på utrolige 0,19 l pr. mil.

Mange velger Outlander for å ha en bil som er stor nok hvis familien blir større. Samtidig er 2WD versjonene svært hyggelig priset, til glede for familier i en etableringsfase.

 

Les mer om Mitsubishi Outlander