Hva er viktig for dine ansatte?

En ansatt hos deg som er mye på veien er avhengig av en bil som fungerer. Det er det aller viktigste. Mange trekker derfor frem følgende:

  • Kjørekomfort
  • Gode praktiske løsninger tilpasset arbeidshverdagen
  • Driftssikkerhet og biler av god kvalitet
  • Gode serviceordninger slik at man alltid har bil tilgjengelig hvis noe skulle skje

Motor Forum har fokus på næringslivsbiler som dekker behovene til dine ansatte. Både Mitsubishi og Renault har biler av topp kvalitet som passer til ulike behov.

Mitsubishi Outlander varebil er populær blant de som ønsker ekstra kjørekomfort i hverdagen. L200 er en pickup som aldri svikter og tar seg frem overalt. Klassikeren Pajero varebil har en egen særstilling i Norge og mange kjøper bilen igjen og igjen. Topp kvalitet hele veien er viktig for mange.

Renault er Europas ledende varebil leverandør og tilbyr et bredt program med ulike bilstørrelser fra Kangoo til Master. I tillegg er Renault helt i front når det gjelder elektriske næringslivsbiler. Kangoo ZE er en mindre varebil som passer ypperlig til kjøring i bynære strøk. Null utslipp, lav pris og ekstra fremkommelighet i kollektivfelt er noen av fordelene.

Vi hjelper deg og ditt firma til å finne biler som passer deres behov. Vi har løsninger for økonomisk smart bilhold som ikke binder unødig kapital og som gjør det enkelt for dere å ha bilene i drift.