Næringsbil

"Vi trenger robuste biler som kan takle mange forskjellige oppdrag."

Vi trengte å bytte til biler som kunne brukes til flere ting.

De måtte være pålitelige, fleksible, komfortable og kunne trekke en henger.

Tips

Renault Kangoo

Bygget for næring, god å kjøre, trygg som en Renault.

Nye Kangoo er bygget for næring. Den er moderne og lekker å se på, den er god å kjøre, den har plass til 3 personer, den har høy sikkerhet som alle de andre Renaultmodellene, og den har en gunstig pris. Renault er Europas største produsent av varebiler, og har vært det i en årrekke.

Les mer om Renault Kangoo

Trafic

Bygget for transport, god å kjøre, trygg som en Renault.

Trafic er bygget for transport. Den er moderne og lekker å se på, den er god å kjøre, den har plass til 3 personer, den har høy sikkerhet som alle de andre Renaultmodellene, og den har en gunstig pris. Renault er Europas største produsent av varebiler, og har vært det i en årrekke.

Les mer om Trafic

Kangoo ZE

Elektrisk for næring, god å kjøre, trygg som en Renault.

Nye Kangoo ZE er elektrisk transport for næring. Den er moderne og lekker å se på, den er god å kjøre, den går inntil 16 mil på hver lading, den har høy sikkerhet som alle de andre Renaultmodellene, og den har en gunstig pris. Renault er Europas største produsent av elektriske biler, med lang erfaring.

Les mer om Kangoo ZE

Mitsubishi L200

Pickup med personbilkomfort, ekte 4WD med offroadegenskaper, kvalitet som en Mitsubishi.

Mitsubishi L200 er den pickupen for deg som trenger noe robust som kommer frem overalt. L200 er en stor pickup som er lekker å se på, har stor kapasitet, offroadegenskaper, og høy komfort. Som alle Mitsubishi har den svært høy kvalitet, garanti og lave driftskostnader. 

Les mer om Mitsubishi L200

Master

Bygget for store oppdrag, god å kjøre, trygg som en Renault.

Renault Master er bygget for de store oppdragene. Den er moderne og lekker å se på, den er god å kjøre, den har plass til 3 personer, den har høy sikkerhet som alle de andre Renaultmodellene, og den har en gunstig pris. Renault er Europas største produsent av varebiler, og har vært det i en årrekke.

Les mer om Master

Mitsubishi Pajero

Den ultimate SUV, ekte 4WD, kraftig og romslig, kvalitet som en Mitsubishi.

Mitsubishi Pajero Varebil er den ultimate bilen hvis du vil ha en stor og kraftig SUV. Her er det ingen kompromisser. Pajero er en stor SUV som er lekker å se på, har ekstrem kapasitet, offroadegenskaper og rikelig med plass i bagasjerommet. En Pajero er et kraftig og pålitelig arbeidsverktøy i hverdagen. Som alle Mitsubishi har den svært høy kvalitet, garanti og lave driftskostnader.

Les mer om Mitsubishi Pajero