Min første bil

"Jeg trengte en liten og praktisk bil, som jeg kunne være trygg på. "

Min bil skulle være trygg og driftssikker, og jeg er opptatt av garanti.

Jeg trengte ikke stor bil, men jeg vil at sikkerheten skal være ivaretatt.

Denne gangen ville jeg også at den skulle være helt NY med garanti slik at bilholdet skulle være problemfritt for meg. 

Tips

Mitsubishi Space Star

Lettkjørt kvalitetsbil til en overraskende lav pris

Mitsubishi Space Star er den perfekte bilen hvis du vil ha en liten bil til en svært gunstig pris. Du får en bil som er lett å kjøre for deg i hverdagen. Samtidig er den stor nok til å ta med 1-4 passasjerer og litt bagasje.

Mange velger Space Star istedenfor en nyere bruktbil. Du får 5 års nybilgaranti og en helt ny bil fra fabrikk med det utstyrsnivået du ønsker deg mest. Bilen ble lansert i 2013 og er utviklet med Mitsubishi sin moderne miljøteknologi. Det betyr lave utslipp og lave driftskostnader.

Du kan velge mellom mange spennende farger. Velger du en Space Star får du en venn i hverdagen som du kan stole på og som gjør at du kan ha råd til mye annet også. Mange velger en av våre finansieringsordninger som gir deg lave månedlige kostnader.

 

Les mer om Mitsubishi Space Star

Renault Captur

Spennende design, oversiktlig og prisgunstig

Renault Captur er en middels stor SUV med et utseende som appellerer.

Du sitter høyere enn i «vanlige» biler og det gir en god kjøreopplevelse. Samtidig er den ikke større enn at den er lett å kjøre, samtidig som du får god plass til det du vil ha med.

En bil du helt sikkert vil trives med og den er definitivt vennlig for lommeboken. Renault har dessuten biler med lavt utslipp, noe som gjør bilturen vennlig også for miljøet.

 

Les mer om Renault Captur

Mitsubishi i-MiEv

Billig bybil med nok plass for deg

Den originale Mitsubishi iMiev var den første EL-bilen i Norge som kunne «konkurrere» med vanlige biler. Med rekkevidde på inntil 16 mil*, mulighet for hurtiglading, plass til 4 og smart bagasjerom er den en ypperlig bil i bynære strøk.

Den er lettkjørt og tar seg godt frem også på vinterføre. Med ladekabelen på plass kan du forvarme bilen med fjernkontroll. i-MiEV har en gunstig pris og sammen med alle fordelene for el-bil i Norge er totalregnstykket meget bra. EL-bil er nå et reelt alternativ for mange. Vi anbefaler deg å prøve originalen i-MiEV.

*Avhengig av føreforhold, temperatur og kjøreatferd.

 

Les mer om Mitsubishi i-MiEv

Renault Clio

Stilig å se på og morsom å kjøre, til en pris alle har råd til.

Nye Clio tar seg godt ut på gaten. Renault sine designere har laget en bil som er en fryd for øyet og som er en fryd å kjøre.

Bilen er passe stor med plass til venner eller familie når du trenger det. Men først og fremst er det en bil for deg, som du kommer til å elske.

Interiøret er tiltalende, du sitter godt og bilen er lett å håndtere. I tillegg har den alt du trenger av moderne løsninger. Nye Clio er dessuten helt i front når det gjelder lave utslipp og lavt forbruk, faktisk helt nede på 0,34 liter pr. mil.

Nå får du en splitter ny Renault Clio fra 649,- kr. pr. måned. Det er mye bil for pengene. Vi anbefaler deg å prøve den nye Renault Clio, det er en morsom opplevelse.

 

Les mer om Renault Clio

Mitsubishi ASX

Original kompakt-SUV som tar deg frem til en god pris

Mitsubishi ASX er svært populær i Norge.

Det er et sikkert bilkjøp og du får en bil som praktisk i hverdagen. ASX er en kvalitetsbil til god pris som er kompakt å kjøre med et oversiktlig førermiljø. Hvis du er aktiv og bruker bilen til fjells kan du velge 4WD.

Til daglig bruk er den passe stor og du har rikelig med bagasjeplass. ASX er et trygt valg av bil. Nå får du også ASX med automatgir, noe som gjør bilen enda lettere å kjøre.

 

Les mer om Mitsubishi ASX