Hverdagen må gå opp

"Vi vurderte om vi skulle ha en ekstra bil, eller en med 7 seter."

Med all aktiviteten til barna måtte vi vurdere om vi skulle ha en eller to biler, og det skulle være både praktisk, økonomisk og miljøvennelig.

Vi vurderte å klare oss med en 7-seters bil, men med alt som skulle koordineres fant vi ut at det var mer praktisk med to biler. 

Tips

Mitsubishi i-MiEV

Billigere nr. 2 bil skal dere lete lenge etter

Den originale Mitsubishi iMiev var starten på en storsatsning på miljøvennlige biler fra Mitsubishi.

I Norge har i-Miev blitt en trofast hjelper for mange i hverdagen. Rundt og i byene er bilen helt ypperlig å bruke. Nok rekkevidde (16 mil*) til å hente og bringe barn eller la de med lappen ta seg en tur for å besøke venner.

Alle fordelene for EL-biler i Norge og den lave prisen på bilen gjør det til god økonomi for storfamilien. Hurtigladestasjoner bygges stadig ut så bruksmulighetene øker suksessivt. Mange bruker også denne bilen som pendlerbil og da kan kjøring i kollektivfeltet spare mye tid i en hektisk hverdag.

 Prøv en i-Miev, den er lettkjørt og tar seg godt frem hele året.

*Avhengig av føreforhold, temperatur og kjøreatferd.

 

Les mer om Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi Outlander PHEV

For den miljø- og kostnadsbevisste familien

Nye Mitsubishi Outlander Plug In Hybrid er en av bilene på markedet som endrer oppfattelsen av hva en bil er. Det åpner seg plutselig nye muligheter som før ikke fantes.

Stadig flere er opptatt av et miljøvennlig nærmiljø. Det gjelder spesielt i byene. Nå er det faktisk mulig å ha to biler i familien som til sammen slipper ut 0,19 liter pr. mil ved blandet langkjøring. I nærmiljøet kan dere kjøre utslippsfritt med Outlander PHEV og bil nr. 2 som EL-bil. Eller dere kan velge en annen mindre bil med lavt utslipp.  

Prøv nye PHEV. En lydløs SUV som kjører inn på gårdsplassen er stilig.

 

Les mer om Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubsihi Space Star

Praktisk og økonomisk fornuftig valg

Mitsubishi Space Star har virkelig slått an i Norge.

Det er en helt ny småbil av anerkjent Mitsubishi kvalitet til en pris som er virkelig bra.

Hvis dere trenger en lettkjørt og pålitelig småbil i familien er Space Star et godt valg. Den har plass til 5, ok med bagasjeplass og lavt forbruk.

Sikkerheten er godt ivaretatt og bilen er fin å kjøre også på litt lengre turer.

Les mer om Mitsubsihi Space Star

Mitsubishi Outlander

Storfamiliens beste venn, Outlander 7-seter

Mitsubishi Outlander som 7-seter gjør en allerede populær bil enda bedre.

Mange liker å sitte litt høyere, ha oversikten på veien og kjøre en trygg og sikker bil. For de som er flere enn 5 i familien blir det raskt begrenset utvalg av biler som oppfyller de ønskene. Det er nok derfor Outlander 7-seter er så populær i Norge. Bilen har også motorer med god trekk-kraft som gjør at dere kan være et helt reisefølge på tur uten problemer. Med skiboks på taket og henger bak kommer du sikkert frem med en Outlander.

I hverdagen er 7-seter perfekt for storfamilien. Familielogistikken gjør at man ofte trenger all plassen. Selv om bilen er stor er den fin å kjøre og har lavt utslipp i tråd med Mitsubishis miljøprofil.

Vi kan trygt anbefale Outlander 7-seter.

Les mer om Mitsubishi Outlander

Dacia Duster

Det blir ikke dyrt med to biler hvis du velger en Dacia

Dacia Duster er en romslig SUV med plass til 5 som har mange bruksmuligheter. Høy bakkeklaring og 4WD gir god fremkommelighet. Bilen er lettkjørt og fungerer utmerket til småkjøring og kortere turer.

En Dacia Duster kan fint kombineres med en litt mindre nr. 2 bil, enten EL-bil eller en bil med lavt forbruk. Da blir totalsummen for to biler faktisk veldig bra. Det gjør at dere har full fleksibilitet i hverdagen uten at det koster for mye.

Dacia er en suksesshistorie på verdensbasis med biler til god pris og bra kvalitet. Renault står bak Dacia og bilene bygges i tråd med Renault sin kvalitetsstandard.

Les mer om Dacia Duster

Renault Clio

En av Norges fineste nr. 2 biler, til en fin pris

Nye Clio er en bil det er vanskelig å ta blikket fra. Renault sitt nye design appellerer til store og små. Velger dere Clio som en av bilene i familien blir alle fornøyd. Den gjør seg på gårdsplassen!

For de som har barn med lappen er Clio en storfavoritt. For mor og far er en tur med Clio en morsom opplevelse. Styringen er presis og du sitter veldig godt i nye Clio. Det er plass til fem og bagasjeromsplassen er bra.

Prøv nye Clio, den kommer garantert til å gjøre inntrykk på dere.

 

Les mer om Renault Clio