Det gode familielivet

"Vi trengte en bil med god plass til bagasje og hele familien"

Vi hadde behov for en bil med god plass, som var sikker, og vi vurderte firehjulstrekk da vi ofte reiser på hytteturer på fjellet.

Nå som vi venter nr 2 vil det bli behov for stor bil, med plass til alt det en aktiv familie skal ha med på helgturen. 

Tips

Mitsubishi ASX

Velg smart, velg ASX

Valg av familiebil er vanskelig for mange. Hvor stor bil trenger vi egentlig? Hvor lenge skal vi ha bilen og hva får vi for den når vi skal kjøpe oss en ny bil om noen år?

Mitsubishi ASX er en kompakt-SUV som for mange er stor nok. I tillegg er kvaliteten på Mitsubishi anerkjent og bilene holder seg godt i verdi. Det er et godt utgangspunkt for valg av ny bil.

ASX har også et høyt utstyrsnivå og valgmulighetene er mange. Den finnes i både 2WD, 4WD og med automatgir. Trygghet er viktig for Mitsubishi. Sikkerhetsløsninger som 7 airbager og ekstra kraftige Xenon lys gjør familieturen trygg og behagelig.

Prøv en ASX før dere ser på en større bil til familien. Kanskje det er et smartere valg for dere?

Les mer om Mitsubishi ASX

Mitsubishi Outlander PHEV

Bli familiær med en ny bilopplevelse

Mitsubishi Outlander Plug In Hybrid - det er den første SUV familiebilen med 4WD som både kan gå på EL og bensin. 55 km. rekkevidde som EL-bil gjør at mange kan kjøre svært miljøvennlig og billig i nærmiljøet sitt.

På lengre turer styrer bilen selv drivlinjene men uansett får dere en bil med lavt forbruk, helt ned til 0,19 liter pr. mil ved blandet kjøring.

Prøv nye Outlander PHEV, det er en helt nye kjøreopplevelse.

 

Les mer om Mitsubishi Outlander PHEV

Dacia Duster

Familie-SUV med 4WD, mest bil for pengene

Dacia Duster er en romslig SUV for hele familien, til en svært gunstig pris. Selv om du trenger plassen og fremkommeligheten, trenger du ikke sprekke privatøkonomien på bil.

Dusteren er bygget litt enklere, men har alt du trenger for deg og familien. Med sportspakke kan dere pakke smart med takboks. Bilen har god trekk-kraft og høy bakkeklaring. En lettkjørt og behagelig bil som gir hele familien en god kjøreopplevelse til en lav pris.

Dacia er bygget av Renault, og har den samme kvaliteten og garantien.

Les mer om Dacia Duster

Mitsubishi Outlander

Norges beste familiebil?

Nye Mitsubishi Outlander er spesielt tilpasset behovene til familier. Romslig innvendig med god oversikt, klasseledende bagasjerom og flere valgmuligheter når det gjelder ytelse og fremkommelighet.

De nye linjene på bilen tar seg godt ut og de har også en miljøfunksjon. Den reduserer utslipp og bidrar til lavt forbruk.

Med 5-stjerner i Euro NCAP og avanserte sikkerhetsløsninger som anti-kollisjons system er hele familien godt beskyttet på tur.

Velg mellom 2WD eller 4WD. Uansett valg får dere mye bil for pengene. Outlander er en bil av topp Mitsubishi kvalitet og holder seg godt i verdi. Bilen finnes også som Plug-In Hybrid, den første SUV i verden som kombinerer fordelene med EL-bil (55 km rekkevidde på EL) og en fullblods SUV med 4-hjulstrekk, god plass og trekk av tilhenger.

Outlander bensin eller diesel finnes i 5- eller 7-seter. Valgmulighetene er mange og det er kanskje derfor så mange velger nye Mitsubishi Outlander som familiebil.

Les mer om Mitsubishi Outlander

Renault Captur

Familiens favoritt!

Renault Captur har både design, funksjonalitet og sikkerhetsløsninger som passer moderne familier.

Det finnes større biler men en Captur har plass til det aller meste. Smarte SUV-er som Captur har blitt populære blant familier. De dekker både hverdagsbehovet og helgeturene på en fin måte.

Alle sitter høyere enn i en stasjonsvogn og det er god plass til bagasje. I tillegg har Renault utviklet fleksible løsninger som skyvbart baksete.

Renualt produserer biler av høy kvalitet med fokus på sikkerhet. Med fleste biler md 5 stjerner i Euro NCAP testen er Renault ledende på sikkerhet. Det er viktig å ta med seg ved valg av bil til familien.

Captur gir hele familien en sporty og lettkjørt bil til en god pris. Captur er et trygt valg som hele familien blir fornøyd med.

Les mer om Renault Captur