De gode dagene

"Vi ønsket oss en liten bil som var økonomisk og miljøvennlig"

Vi bruker bilen til å komme oss ut og inn av byen, besøke barn og barnebarn, og en sjelden biltur.

Vi trengte en mindre bil, og ville den skulle være økonomisk og miljøvennelig.

Tips

Mitsubishi Space Star

Den lille, store bilen har kommet til Norge

Mitsubishi Space Star er en moderne småbil som har begeistret Norge. Mange nye biler skal være så veldig moderne, men det er ikke alle som ønsker seg en bil som er så «fancy». «Vi ville ha en pen bil som ikke det er noen problemer med. Vi er fornøyd med Mitsubishi igjen vi». Mange som kjøper Space Star tenker på den måten.

Nye Space Star er en bil dere kan stole på. I tillegg er den rimelig uten at det går utover kvaliteten. Plass til fem personer og en del bagasje.

Hvis dere vil ha en litt mindre bil som er lettkjørt, da anbefaler vi nye Mitsubishi Space Star. Velkommen på en prøvetur hos din lokale forhandler.  

Les mer om Mitsubishi Space Star

Mitsubishi ASX

Vi liker så godt Mitsubishi, det er så trygt.

Mitsubishi ASX gir dere følelsen av kvalitet med en gang. «Bilen virket helstøpt når vi prøvde den og det er den fortsatt». I tillegg til kvalitet er den smarte størrelsen på ASX noe av det viktigste for folk. Den er romslig innvendig og bagasjeplassen er bra, mens utvendig er den ikke for stor. Det gjør den lettkjørt.

Mange velger to-hjulstrekk men den finnes også som fire-hjulstrekk for de som ønsker det. Automatgir kan man også få.

Mitsubishi er et trygt valg. Det er ofte at valget faller på en ASX til slutt. Følelsen av det helstøpte er lett å like.

Les mer om Mitsubishi ASX

Dacia Duster

Rett og slett en bra bil, til en utrolig bra pris.

Dacia Duster er bil med 4-hjulstrekk og god bakkeklaring. Da kommer dere trygt frem på vinteren. Dacia er laget på samme lest som Renault, så kvaliteten er veldig bra.

Romslig kupe, gode seter og lettkjørt er det som nevnes når vi møter en Dacia eier. «Jeg visste ikke hva slags merke det var men så lenge jeg ble overbevist om at kvaliteten var bra, slo vi til på den prisen. Hverken kona eller jeg har angret på det».

Prøv en dere også hos din nærmeste forhandler.

Les mer om Dacia Duster

Renault Captur

Kom inn, kom opp og møt nye Captur

Renault Captur er lett å komme inn i fordi den er litt høyere enn andre biler. Når du har kommet litt opp får du god utsikt og du kjenner hvorfor Captur er så fin å kjøre. Med god oversikt og presis styring er det veldig hyggelig å bli kjent med Captur.

Captur er en bil som både er stor og liten. Den har romslig med plass men er allikevel ikke større enn at du har god kontroll både foran og bak. Det er fint på parkeringsplasser og i trafikken til daglig. Hvis noen skal med på tur, f.eks barnebarn, er plassen i baksetet bra. Tilstrekkelig med bagasjeplass for de fleste gjør at bilen passer til mange situasjoner. 

Captur gir dere mye bil for pengene og kvaliteten er som på alle Renault biler nå til dags, helt i toppklasse. Prøv en Captur, det blir garantert et hyggelig treff.  

Les mer om Renault Captur