Barna flytter ut

"Vi ville bytte til en mindre bil, som var litt høyere å komme inn og ut av"

Nå som vi ikke er så mange i bilen lenger ønsket vi oss en mindre bil, og vi ville at den skulle være litt høyere så den var lett å komme inn og ut av.

Vi kjører fortsatt på tur og trenger plass til bagasje, men det er sjeldnere at vi har fullt baksetet nå lenger. 

Tips

Renault Captur

Kjør med stil, prøv stilige Captur

Renault Captur er rak i ryggen og står oppreist. Dere sitter høyt og bilen har en stilig utforming som gjør bilturen til en hyggelig opplevelse. I en tid hvor dere kan nyte livet litt ekstra er Captur med på å sette prikken over i-en. Prøv ut nye moderne løsninger. Spill f.eks klassisk musikk trådløst fra den nye mobilen. Kvaliteten og sikkerheten er så god at dere kan ha full fokus på kjøringen og livets lyse sider.

Velg en spennende farge på bilen og sus avgårde!

Les mer om Renault Captur

Mitsubishi Pajero

Det er nå dere skal virkeliggjøre drømmen!

Mitsubishi Pajero er en favorittbil hos mange i Norge. Klassikeren som er fullspekket av kvalitet og robusthet. I en Pajero føler man seg bra.

Når barna flytter ut er det lettere å tenke «bare» på seg selv. Bilen finnes både som 5-seter og som varebil. Hvis dere har en småbil i tillegg med plass til 5 kan en Pajero vare være et godt alternativ. En bil på grønne skilter er jo prisgunstig i Norge.

Har du ikke kjørt en Pajero så er det på tide å prøve en nå.

 

Les mer om Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Outlander PHEV

Prøv noe helt nytt og ufarlig!

Mitsubishi Outlander Plug IN Hybrid er den kjente og populære Outlanderen som kommer med helt ny innmat. EL-motorene og bensinmotoren er enige om hvordan de skal samarbeide. Heldigvis slipper du å tenke på det. Å kjøre en Outlander er som å kjøre en vanlig Outlander, det er bare stillere og billigere.

Vi kan trygt anbefale en Outlander Plug IN Hybrid. Du kan kjøre bilen så tar bilen av seg hvordan hestekreftene skapes.

 

Les mer om Mitsubishi Outlander PHEV

Dacia Duster

Ut på tur og alltid blid på grunn av prisen.

Dacia Duster er en flott hyttebil med 4WD som fint kan erstatte en 2WD stasjonsvogn eller kompakt-SUV.

Et bilbytte til en Dacia Duster bør ikke koste all verden. Prisen på bilen er så bra at et innbytte eller salg av dagens bil vil dekke mye av kjøpesummen. Da får dere en helt ny bil med 5 års garanti og veldig gode kjøreegenskaper.

Prøv Dacia Duster hos din nærmeste Motor Forum forhandler.

Les mer om Dacia Duster

Mitsubishi ASX

Til topps med ASX

Mitsubishi ASX gir oss alle et løft. Det er lett å komme videre med en ASX.

Når Mitsubishi lanserte bilen var den en trendsetter for nye kompakte biler som er lettere å komme inn og ut av. I tillegg er ASX en bil som ville langt, faktisk helt til topps. Med 4WD er bilen en strålende vinterbil som tar deg frem dit du vil. Suksessen har ført til ASX er en av Mitsubishis mest solgte biler gjennom tidene.

Hvis dere ikke lenger trenger en stor familiebil er ASX et alternativ vi anbefaler. Lettkjørt, kompakt, oversiktlig, romslig innvendig og sikker.

Med ny ASX vil dere nå langt. Garantert.

Les mer om Mitsubishi ASX

Mitsubishi Outlander

Bilen mange ønsker seg

Nye Mitsubishi Outlander er populær i Norge. Den treffer et bredt publikum fordi den finnes i mange varianter. Derfor står den på ønskelisten til mange som vurderer ny bil.

For dere kan en Outlander være et trygt og godt alternativ. Bilen er lett og komme inn og ut av og har høy sikkerhet. Kjøp av Mitsubishi er et trygt valg, kvaliteten er bra og bilene holder seg godt i verdi. Hvis du ikke har prøvd en Outlander enda anbefaler vi en prøvetur hos en av våre forhandlere i nærheten av dere.

 

Les mer om Mitsubishi Outlander